Miguel Crespo için 10 milyon Euro masada!

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo'ya Atletico Madrid'den sonra bir başka La Liga ekibi Villarreal talip oldu.

Miguel Crespo için 10 milyon Euro masada!
Miguel Crespo için 10 milyon Euro masada!
GİRİŞ 01.06.2022 16:21 GÜNCELLEME 01.06.2022 17:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

  
Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Estroil'den 1,5 miyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Miguel Crespo'nun talipleri artıyor. 
Atletico Madrid'in kadrosuna katmak istediği Portekizli orta saha için Villarreal devreye girdi.

Portekiz basınından Abola Gazetesi, İspanyol ekibinin Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'luk bir teklif sunduğunu iddia etti. Villarreal Teknik Direktörü Unai Emery'nin Fransız orta saha oyuncusu Étienne Capoue'nin halefi olarak gördüğü Miguel Crespo'yu çok istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus'un vatandaşı Miguel Crespo'ya gelen teklifler için ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok abi satmayı düşünmeyin üstünü koyun şampiyonlar ligi kupa ve lig var
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    En az 20 eder. Yoksa satılması hata olır
    Cevapla
  • Balıkesirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar liginde ön eleme maçı ve katılmışsın Crespo seneye daha fazla paraya satarsın şimdi satmayı düşünmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün bile bekletmeyin derhal şutlayın gitsin. Romanya Bulgaristan Arnavutluk liglerinde bunu cebinden çıkaracak binlerce başarıya aç genç çocuklar var eğer futbol oynatmak istiyorsanız alın getirin. 150.000 Euro üst rakam kendilerini sahada yırtacak bir takım oluşturursunuz bunun gibi kuruntu kasıntıları forma giydirip de sahaya bile çıkartmayın. Türkiye'de transfer üst limiti teknik adam ve futbolcu olarak söylüyorum 150.000 Euro'yu asla geçmemeli. üstündeki rakamlarda kirli ilişkiler vardır bunu herkes böyle bilsin. Casus diye 1.10 milyon Euro veriliyor sayın cumhurbaşkanım lütfen el koyun.adliyelerin acilen harekete geçirilmesi gerekiyor çünkü normal rakamlar değil bunlar.
    Cevapla
  • Fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne iciyon birader
    Cevapla
  • Şemsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hayal alemindesin
    Cevapla
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir belediye başkanı bir yere gidince peşinden 10 araba koruması gidiyor bir miting olunca milleti meydanlara toplamak için mazot paralarını karşılıyor.herkes kendi penceresinden bakar.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin ol aslan kasıntı demişsin crespo hiçbir zaman kuruntu ve kasıntısı olmadı sahada görüyoruz forma verirsen giyer oynar vermezsen oturur öyle bir adam ağzı var dili yok sanki. Birde 150 bin Euro ya oyuncu var diyorsun ya o getirdiğin oyuncuda başarılı olsun aynı cümleleri onada kuracaksın. İyi oynayan adam seneyede oynar değerini bulduysa satar ihtiyacı varsa tutar elinde. Hemen bir siyaset sokuyorsunuz futbolun içine Başka işiniz gücünüz yok ortamı germekten başka bir işe yaramıyorsunuz
    Cevapla
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    hahaahahaha güldürmeyin beni... crespoyu 10 milyona satan şampiyonluğu satar. en az 18-20 bandında satılmalı ki yeri dolsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle