Fenerbahçe'den Emre Mor için teklif!

Fenerbahçe'nin, ligin ikinci yarısında müthiş bir performans gösteren Emre Mor için Fatih Karagümrük'e teklifte bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'den Emre Mor için teklif!
Fenerbahçe'den Emre Mor için teklif!
GİRİŞ 30.05.2022 10:42 GÜNCELLEME 30.05.2022 20:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, sürpriz bir hamle yaparak sezonun ikinci yarısında Karagümrük ile yıldızı parlayan Emre Mor'a talip oldu. Önceki gün Kadın Futbol Süper Ligi yarı final maçında Karagümrük'ün evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı Vefa Stadı'nda izleyen başkan Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir araya geldi.

Yaklaşık 70 dakika sohbet eden ikilinin gündemi ise Emre Mor'du. Genç oyuncuyu istediklerini söyleyen Başkan Koç'un, bu transferi takas artı para formülüyle bitirmeyi planladığı öğrenildi.

HURMA'DAN YEŞİL IŞIK

Genç futbolcu için 5-6 milyon Euro civarında bonservis beklentisi olan Başkan Hurma'nın görüşmede kapıyı açık bıraktığı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için gözden çıkardığı oyuncu ise kadro dışı bırakılan Ozan Tufan…

27 yaşındaki futbolcunun yanı sıra bir miktar para karşılığında Emre'yi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde resmi adımları atarak işi bitirmeyi düşünüyor.

Bu sezon 29 maçta forma giyen Emre Mor, 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gol attı diye hemen 6-7 milyon avro emre mordan hiç bir şey olmaz anca karagümrükte 30 maçın 20 si oynar onda da 5-6 asist 4-5 gol atar büyük takımlarda süre dahi alamaz
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence oldugu takımda devam etmeli yoksa yine kaybolur gider giderse hata eder.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor'un takımda iş yapacağını düşünmüyorum. Bence boşa para verilmemeli
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Riskli transfer ama Ozan Tufan ile takas edilecekse, kulaga cok mantikli geliyor.
    Cevapla
  • burak van 1 yıl önce Şikayet Et
    fb bu sezon transferde geç kalmamalı sezonu erken açmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle