Fenerbahçe'den Fernando sürprizi!

Fenerbahçe Yönetimi, Nuri Şahin'in de dokunuşlarıyla birlikte Antalyaspor'daki futboluyla dikkatleri üzerine çeken Fernando Lucas Martins'i de kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'den Fernando sürprizi!
Fenerbahçe'den Fernando sürprizi!
GİRİŞ 27.05.2022 10:03 GÜNCELLEME 27.05.2022 15:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yönetim, Nuri Şahin'in de dokunuşlarıyla birlikte Antalyaspor'daki futboluyla dikkatleri üzerine çeken Fernando Lucas Martins'i de kadrosuna katmak istiyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 750 BİN EURO

Geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde Antalya'ya 1.5 yıllık imza atan Brezilyalı 6 numaranın sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğu, söz konusu rakamın ise 750 bin Euro olduğu belirtildi.

JORGE JESUS'UN ONAYI BEKLENİYOR

Sarı-lacivertliler, Fernando ile ilgili hamle yapmak için Jesus'un göreve başlamasını ve oyuncuyla ilgili raporunu vermesini bekliyor.

ANTALYASPOR'DAKİ MAAŞI 700 BİN EURO

Antalyaspor'da 700 bin Euro maaş aldığı öğrenilen 30 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Gremio, S.Donetsk, Sampdoria, S.Moskova gibi kulüpler bulunuyor.

TRABZONSPOR'UN DA GÜNDEMİNDE

Trabzonspor'un da gündeminde olan Fernando, Türkiye'ye gelmeden önce B.Guoan formasını giyiyordu.

KAYNAK: SABAH
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 4
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçu Trabzonspor istiyor hep kaleci hep kaleci ne olacak sonunuz
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sezon aynı hikaye Trabzonspor birine talip olur fener piyasa yükseltir çünkü biliyor ki TS hep nokta atışı yapıyor unuttuğu takımın sistemi aynı değil
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor hangi oyuncu ile ilgilense,fener hemen o oyuncunun pesine dusuyor.Acinacak hale geldiler.Amaclari Ts ye futbolcu aldirmamak heralde.Baktilar basa cikamiyorlar,bu yola basladilar.Menejer oyunlari basladi.iki takimi kaz gibi yolacaklar.
    Cevapla
  • Firevun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bey'in bedava Fenerbahçe kime talip olduysa ts e engel olur misal gilherme visca bakesetas a fahiş fiyatlar çektiler Fenerbahçe istediğinde ama ts ye sonraki sezon ucuzdan verildi bonservis leri Türkiye de futbol Fenerbahçe ye karşı oynanan siyasi bir oyundur
    Cevapla