Fenerbahçe'den Halil Dervişoğlu sürprizi!

Yeni sezon planlaması için harekete geçen Fenerbahçe'de gündem Halil Dervişoğlu transferi.

Fenerbahçe'den Halil Dervişoğlu sürprizi!
Fenerbahçe'den Halil Dervişoğlu sürprizi!
GİRİŞ 25.05.2022 01:05 GÜNCELLEME 25.05.2022 02:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'deki görevi resmen sona eren teknik direktör İsmail Kartal, Başkan Ali Koç'a sunacağı raporu hazırladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, gelecek sezona dair fikir ve önerilerini istatistiklerle anlatan Kartal, raporda özellikle santrfor, 6 numara ve ikinci kaleci alınması yönünde görüş bildirdi.

İsmail Kartal'ın transfer raporu

Serdar Dursun'un yeni sezonda mutlaka takımda tutulmasını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, yıldız bir santrforun yanı sıra Türk forvetin de takıma transfer edilmesini istedi.

Haberde sezonu Galatasaray'da kiralık olarak tamamlayan Halil Dervişoğlu için girişimlerin başladığı belirtildi. Bonservisi Brentford'da olan 22 yaşındaki oyuncu için İngiliz kulübüyle temasa geçildi.

Crespo, Zajc, Mert Hakan ve Arda Güler rotasyonun orta alanda çok iyi olduğunu yazan Kartal, bu oyunculardan farklı olarak kadroda tipik bir 6 numaranın bulunmasının hayli önemli olduğunu kaydetti.

Halil Dervişoğlu bu sezon ne yaptı?

22 yaşındaki Halil, bu sezon Galatasaray formasıyla 32 maça çıktı. 20 mücadeleye ilk 11 başlayan milli futbolcu, 4 gol ve 1 asist üretti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Ahmet bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım şu alt yapılarda ayağında top tutan, koşan ve şut atan bir tane bile insan evladı yok mu? Ne işe yarıyor bu alt yapılar anlamış değilim.
    Cevapla
  • Destanx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozok varken halil kim oluyor aptallık resmen
    Cevapla
  • önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşındayım bildim bileli Fenerbahçe nin transfer sitrateji si Galatasaray ın almaya calistigi yada Galatasaray dan futbolcu almak en iyi teknik direktör u getirse degismeyen bir sitrateji
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer donemi acildi.Menajerler ortalikta cirit atiyorlar.Meydan bos nasilsa.Ellerindeki oyuncularin fiyatlarini yukseltmek icin her turlu haberi yapiyorlar.Fenerin Halil'e ihtiyaci hic varmi..!Ts nin bile elinde daha yetenekli gencleri var.Mutlaka hazirlik doneminde hepsi kendini gosterecektir
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Halil gibi Türkiye'de yüzlerce oyuncu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle