Vitor Pereira'dan Jorge Jesus açıklaması!

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertlilerin gündemindeki Jorge Jesus için görüşlerini diler getirdi.

Vitor Pereira'dan Jorge Jesus açıklaması!
Vitor Pereira'dan Jorge Jesus açıklaması!
GİRİŞ 21.05.2022 15:52 GÜNCELLEME 21.05.2022 17:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşmelerini devam ettirdiği tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus'ta tüm pürüzleri giderdi ve 1 sezonluk sözleşme konusunda da anlaşma sağladı. Portekiz gazetesi A Bola'nın duyurduğu habere göre; Fenerbahçeli yetkililer ile 67 yaşındaki ünlü teknik adam dün Portekiz'in başkenti Lizbon'da bir araya geldi. Son görüşmelerin ardından daha önce 2 yıllık mukavele isteyen Jesus'un, Fenerbahçe'nin 1 senelik teklifini kabul ettiği ve ön protokol yapıldığı bildirildi.

TAKIMA YAPILACAK TAKVİYELER İÇİN RAPORUNU HAZIRLADI

Habere göre; hafta içi İstanbul'a gelecek olan ünlü hoca için özel bir organizasyon yapılacak ve resmi imza töreni düzenlenecek. Brezilya ekibi Flamengo'nun da ısrarla istediği Jesus, tercihini İstanbul'dan yana kullandı. Fenerbahçe'yi uzun zamandır takip eden Portekizli hocanın, yardımcılarıyla birlikte geniş kapsamlı bir transfer dosyası da hazırladığı ve yeni sezon öncesi takıma yapılacak takviyelerin kampa yetişmesini istediği öğrenildi.

VITOR PEREIRA: "JESUS ÇOK ÜST DÜZEY HOCA!"

Sezon başında Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira, istenilen sonuçları alamayınca takımdan gönderilmiş ve Corinthians'ın yolunu tutmuştu. Portekizli çalıştırıcı vatandaşı Jesus için, "Çok üst düzey bir teknik adam. Portekiz için önemli bir isim" yorumunu yaptı. Pereira, Brezilya'da gayet mutlu olduğunu ve her şeyin iyi gittiğini ifade etti. (Sabah) ?123

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    jesus fb de başarılı olamaz.çünkü yabancı hocalar şampiyon yapamaz tazminatını alır geri döner iş işten geçer. en iyisien başarılısı ismail kaltalla devam etmek çünkü fb nin şampiyonlar ligine katılmasını sağladı.
    Cevapla
  • Hakan Darbuga 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede son 10küsür yıldır türk hocalar şampiyon oluyor yabancılar adapte olana kadar lig bitiyor hatta yabancı hocalar ilk 3e bile giremiyor
    Cevapla
  • Köylü 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail kartalın istediği transferleri yapın, o da başarılı olur. Ama yapmazlar yabancılar isterse yaparlar, sonuç para boşa gidecek çünkü yabancı antrenörler para için gelir, Türk futbolu bu yüzden ileri gitmez, hep kısır döngüde devam eder.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç yine hüsran olur sanki çıkıp kendisini oynayacak kartala haksızlık yapılıyor bu kadroyla en iyisini yaptı çünkü para yok
    Cevapla