Beşiktaş, Jacob Ondrejka için kulübüyle el sıkıştı!

Beşiktaş, İsveç ekibi Elfsborg'la Jacob Ondrejka transferi için 2.5 milyon Euro bonservis bedelinin 5 eşit taksit halinde ödenmesi konusunda el sıkıştı.

Beşiktaş, Jacob Ondrejka için kulübüyle el sıkıştı!
Beşiktaş, Jacob Ondrejka için kulübüyle el sıkıştı!
GİRİŞ 21.05.2022 10:05 GÜNCELLEME 21.05.2022 10:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın genç ve potansiyelli oyuncu planında önemli yer tutan Jacob Ondrejka için kulübü Elfsborg ile 2.5 milyon Euro rakamı üzerinde anlaşma sağlanmıştı. Siyah-beyazlılar, ödeme planı konusunda da İsveç ekibini ikna etti.

2.5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin Elfsborg'a 5 eşit taksit halinde ödenmesi noktasında el sıkışıldı. Bu gelişme sonrası Ondrejka tarafıyla temasları sıklaştıran Beşiktaş, menajeri ile yıllık ücret ve sözleşme detayları üzerinde pazarlıklara başladı.

19 yaşındaki kanat oyuncusuyla 5 yıllık kontrat imzalamak isteyen Beşiktaş, bu transferi en kısa süre içerisinde neticeye bağlamayı hedefliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda geldikten altı ay sonra gidecek ve Ali Başkan söyle seslenecek gel bakim İsmail sakın gelme İsmail yada şunu de Ali sen git ondan sonra gelirim
    Cevapla
  • Olcay 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah gelir onunda karizmasi cizilir her zamanki gibi.
    Cevapla