Crespo için flaş iddia! Crespo'nun sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı

Portekiz basını, Atletico Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Fenerbahçe'nin yıldız ismi Crespo'nun sözleşmesi hakkında flaş bir iddiada bulundu.

Crespo için flaş iddia! Crespo'nun sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı
Crespo için flaş iddia! Crespo'nun sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı
GİRİŞ 20.05.2022 13:01 GÜNCELLEME 20.05.2022 13:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de sezonun en flaş isimlerinden biri olan Miguel Crespo konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  İspanyol basını, Atletico Madrid’in Portekizli yıldız için 15 milyon Euro’luk teklif yapmaya hazırlandığını belirtilmişti.

Bugün Portekiz'den Miguel Crespo ile ilgili önemli bir haber geldi. O Jogo gazetesi, genç yıldızın transferi konusunda yaşanan gelişmelerin sadece Fenerbahçe değil Estoril kulübü tarafından da çok yakından takip edildiğini duyurdu. Bunun nedeni ise Portekizli futbolcunun transferi sırasında Fenerbahçe ve Estoril arasında yapılan anlaşma… O Jogo'nun iddiasına göre Estoril kulübü, Crespo'nun bir sonraki satışından yüzde 20 paya sahip.

Bu durumda Atletico Madrid iddia edildiği gibi Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro'luk bir teklif yapar ve kulüpler anlaşma sağlarsa, bu paranın 3 milyon Euro'su Estoril'in kasasını girecek.

Portekiz'de Feirense altyapısında yetişen Miguel Crespo ardından Neves FC, Merelinense ve Braga'nın B takımlarında forma giydi. 2019'da Estoril'e transfer olduktan sonra büyük bir çıkış yakalayan , Fenerbahçe'deki performansı sonrası Avrupa devlerinin listesine girmeyi başardı.

Yıldız futbolcunun 2024 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Olur 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanında arda da vardır Altay’da bide kim le novak yinede hesap tutmuyor bide sosayla Mesut’u koyalım paket tam olsun bu şekil 15 olur
    Cevapla
  • Karakter 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 15 se arda 45 kerem 55 Abdülkerim 65 Rıdvan 75 piyasa yükselsin
    Cevapla
  • Fblilier 1 yıl önce Şikayet Et
    Satmayın uleeennn bu adamiiii
    Cevapla
  • Ferdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna 15 milyon mu, şaka herhalde !
    Cevapla
  • Cresponunbullugu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana şaka gibi geliyor adam oynayınca yorulmuyor yaptıkları da ortada
    Cevapla
  • Bbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Az mi geldi 15 m euro
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaz sezonu başladı fanatik ve fotomaç satışları yükseltmek için her gün onlarca transfer yapar dururlar . Transferlerden de ne oyuncuların nede kulübün haberi olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle