Osayi Samuel'e Premier Lig'den 4 talip!

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Bright Osayi-Samuel'e 4 İngiltere Premier Lig ekibi talip oldu.

Osayi Samuel'e Premier Lig'den 4 talip!
Osayi Samuel'e Premier Lig'den 4 talip!
GİRİŞ 17.05.2022 10:14 GÜNCELLEME 18.05.2022 00:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın dokunduğu oyunculardan birisi olan Bright Osayi Samuel 3'lü savunma sistemiyle bir kanat oyuncusuyken sağ beke evrildi. Sağ bekte müthiş bir performans sergileyen Nijeryalı oyuncu, istikrarlı bir grafik çizdi ve oynadığı 43 maçta 2 gol attı ve 5 asist yaptı.

Football Insider'ın haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham, Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel ile ilgileniyor. Ayrıca Crystal Palace ve Rangers'ın da Osayi Samuel'in transferi için istekli olduğu oyuncuyla ilgilendiği açıklandı.

Southampton ve Brighton'ın da radarında olan 24 yaşındaki oyuncu geçmişte İngiltere'de Blackpool ve QPR formaları giymişti.

Geçen sezonun devre arasında İngiliz ekibi QPR'dan transfer edilen Osayi Samuel, 1.5 sezonda toplamda 62 maça çıktı ve 3 gol atıp 6 asist kaydetti.

24 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Jesse 1 yıl önce Şikayet Et
    Manchester United'ı oynayamayacağını bildiği için red eden bir futbolcudur kendisi. bitiriciliğini ve topa vuruş ayarını tutturmayı çözdüğün de çok sağlam topçu olucak iyi bir hocanın elinden geçebilme fırsatına sahip olursa tabi eski forvet veya gol atmanın atabilmenin pozisyon oluşturmanın ne demek olduğunu bilen bir hocanın. Defansif yönü hızıyla bütünleşiyor kesiciligi de iyi süper lig gibi bir lig de yakalayamayacağı futbolcu yok. Tecrübe kazanmak için daha çok forma şansına ve bir on katı kadar eğitime ihtiyacı var. Hakkında hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    westham bunu alıp napacak acaba.westhamda kesebileceği 1 tane adam yok bu samuelin
    Cevapla
  • selman 1 yıl önce Şikayet Et
    hahaha koçparaları saçılıyor yerseniz
    Cevapla
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    gün geçtikçe değerleniyor. bu sezon kalmalı bence...
    Cevapla
  • Yargılayıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan vasat topçu diyorsun ama rosier balonundan daha iyi savunma yaptığı ve daha hızlı olduğu da senin için acı bir gerçek.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oynuyor bu arkadaş neyi parlıyor sıradan vasat topçu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle