Bright Osayi-Samuel: Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bizim için ana hedef

Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Bright Osayi-Samuel, Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın ana hedefleri olduğunu söyledi.

Bright Osayi-Samuel: Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bizim için ana hedef
Bright Osayi-Samuel: Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bizim için ana hedef
GİRİŞ 15.05.2022 21:27 GÜNCELLEME 15.05.2022 21:27

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.

Sarı-Lacivertli ekipte maçın ardından konuşan Bright Osayi-Samuel, "Fenerbahçe her maçı kazanmak için oynar. Birkaç pozisyona girdim ama gol atamadık. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bizim için ana hedef." dedi.

24 yaşındaki oyuncu, "Kendimi sağ bek pozisyonunda daha rahat hissediyorum. Hocamız beni nerede oynatırsa oynatsın elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

Tisserand: Enteresan bir maç oldu

Fenerbahçe'nin Kongolu stoperi Marcel Tisserand, "Enteresan bir maç oldu. Organize bir ekibe karşı oynadık. Galibiyet isterdik ama defansif olarak iyi iş çıkardığımızı söyleyebilirim gol yemediğimiz için." yorumunda bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.