Ali Koç üzücü haberi verdi! Arda Güler...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş derbisi öncesinde sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 07.05.2022 15:20 GÜNCELLEME 07.05.2022 16:28
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Futbol takımında son dönemde sakatlık gibi şansızlıklar yaşandığına dikkati çeken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, genç oyuncu Arda Güler'in de sezonu kapattığını dile getirdi.

Yaşanan sorunlardan dolayı garip iki hafta geçirdiklerini vurgulayan Koç, "Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan stres sorunu oldu. 'Mutluyduk' dedik, Serdar sarı kart gördü, Kim Min-jae geliyor. O da Kore'de doktora gitmek zorunda kaldı. Bir hafta içinde Pelkas, Szalai, Crespo ve Osayi'de de sıkıntı oldu." diye konuştu.

Oyuncuların ve teknik heyetin birbirine çok inandığını kaydeden Koç, "Takım olduklarını, mücadele ettiklerini ve sahaya kazanmak için çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o inancı görünce bunun etkisi tribünlere de yansıyor. Tribünler eski günlere döndü. İnşallah bu sinerjiyi devam ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı. En azından Şampiyonlar Ligi yolunda ikinci bitirerek gelecek sezonu daha umutla açmayı hedefliyoruz. " değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 42
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik traktör Ali Koç olmuş şu hasta bu sakat oyuncuları kadrolarını İsmail’e bırakmıyor o yüzden şampiyon olamıyor aslında çok yetenekli kadro var fakat Başkan herşeye karışıyor bırak İsmail’e rakımı şampiyon olsun seneye
    Cevapla
  • F.d 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koccc defol.inanmayin buna ne olur
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey şimdi en büyük katkı İsmail Kartal dersiniz ama sene sonunda gider yabancı bir hoca getirirsiniz.
    Cevapla
  • Bir vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun arda'ya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben yüzdeyüz GS Lı olarak arda oğlumuza geçmiş olsun dileklerimi bildiriyorum umarım biran önce sağlığına kavuşur sahalara döner
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle