Ali Koç, Ekrem İmamoğlu'nu yerden yere vurdu!

Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 07.05.2022 14:38 GÜNCELLEME 07.05.2022 16:04
Bu Habere 241 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından önemli satır başları:

"Ekrem İmamoğlu utanmadan o kitabı getirdi"

"Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur."

"Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü."

"Bizim niyetimizi sorgulamayın"

"Bize sportif olarak her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ama bizim niyetimizi sorgulamayın. Uğraşmadılar, mücadele etmediler, duruş sergilemediler demeyin. Bunu söylerseniz bizi yaralarsınız."

(28 şampiyonluk) "Gelin herkesi dinleyin, en sağlıklı karara varalım"

"Biz TFF'ye her türlü belgeyi evrağı verdik. Yurt içi yurt dışı örnekler... Sanmayın ki sadece kamuoyunda bu konuyu gündeme getirdiğimizde bu işle uğraşıyoruz. Size hikayeyi tersten bile okuyabilirler o kadar çalışmışlar. Gelin, herkesi dinleyin. Acelesi yok, yıllardır bekleyen bir konu. En sağlıklısına varalım. 428 gün oldu. Sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda yıllardır arayış içindeyiz. Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Gelecek yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda federasyonumuzun da... Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz ya da gelecek sene 100. yılımız demeyeceksiniz. Şampiyonun kupası nerede olur, müzesinde olur..."

"Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum"

"Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum, harcama limitimin ne olacağını bilmiyorum. Onların söylediği şarkıları söylerseniz, işiniz görülüyor. Söylemezseniz, düşman olursunuz. TFF'nin söylediği şarkıyı söyleyen bir başkan bulabilirsiniz ama ben yapmam."

YORUMLAR 241
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ucuz olduklarını ıspatlıyorlar. Biri diğerine seçimde fb li seçmenle imamoğlunu tehdit ediyor, diğeri C.Bşk.olursan koç grubuna hesabını sorarım diye tehdit ediyor.
    Cevapla
  • Şevket 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna atar gider yapmayın. Yarın yine anlaşır can ciğer olursunuz.
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazbatayı ver diye stada şov yaptıran sendin Bir fb li olrak utanıyorum sizden dundardan Takim kimlere kalmış yazık Daha çok aziz yıldırım arar bu takım adam cezaevinde yattı yinede takımı fetöye teslim etmedi...sonra ihanete uğrayıp başkanlık tan ettiniz Şimdi daha mı iyi takım biz fenerbahcelilere mustahak
    Cevapla
  • vATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur ötekine ikinizde bulunduğunuz yerleri mahvettiniz.Aziz Yıldırım ı tırnağı bile etmezsin
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    “ Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez.” iki gün önce siyaset diyordun bu dediğin siyaset değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle