Mert Hakan Yandaş'a Rusya'dan sürpriz talip!

CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor. Rusya ekibinin kurmayları transferi bitirmek için yoğun çaba gösteriyor.

Mert Hakan Yandaş'a Rusya'dan sürpriz talip!
Mert Hakan Yandaş'a Rusya'dan sürpriz talip!
GİRİŞ 06.05.2022 10:59 GÜNCELLEME 06.05.2022 11:02
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde atağa geçen Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Mert Hakan Yandaş, Rusya ekibi CSKA Moskova'nın transfer listesine girdi.

CSKA Moskova Başkan Evgeny Giner, Yusuf Yazıcı'nın performansından etkilenerek takımda bir Türk oyuncu daha görmek istiyor. CSKA Başkanı'nın talimatı ile Mert Hakan için kurmaylar görevlendirildi ve sarı-lacivertli oyuncunun menajerine ilk teklif iletildi.

Fenerbahçe'de kazandığı rakamın 2 katı ücret teklif edildiği öğrenilirken, transferin neticelenmesi için yakında kulübün de kapısının çalınacağı belirtildi. 

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 31 resmi maçta görev alan Mert Hakan, 21 mücadelede ilk 11'de oynadı. Başarılı futbolcu, 2 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek takıma katkı sağladı.

YORUMLAR 21
  • Turbulans 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam Rusyalık nede güzel yakışıyor rus moduna. Hic olmadık yerde ortada fol yok yumurta yokken kavga fabrikası gibi çalışıyor ha maşallah
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Orada oynayacak yetenek göremiyorum ben. Orada burada yaptığı artistliği yapamaz.
    Cevapla
  • Menajer 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevinçten takla atmasın şimdi, durmaz sonra.
    Cevapla
  • Postacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin belki adam eder bunu. Postalansın paraya pula bakılmasın.
    Cevapla
  • F B li 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert hakan adam gibi adam ve en fanatik fenerli kadar fenerli, galiba gs lisin sen, normaldir mertin formu sizi çatlatıyor çatlayın bee
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırf rakipleri bu kadar konuşturduğu için bile verilmemeli.. yetenekleri belki çok üst düzey değil.. ancak hırsı ile uzun zamandır sahadaki eksikligimizi tamamlayan takımı takimlastiran onemli parçalardan biridir.. adı gibi mert..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle