Osayi-Samuel'den Galatasaray maçı itirafı!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel, "Galatasaray maçı gibi bir maç deneyimi yaşamadım. Maçtan önce yerel mağazalara gidince herkes kazanmamız gerektiğini söylüyordu" dedi.

Osayi-Samuel'den Galatasaray maçı itirafı!
Osayi-Samuel'den Galatasaray maçı itirafı!
GİRİŞ 03.05.2022 21:35 GÜNCELLEME 03.05.2022 21:35

Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi-Samuel, Galatasaray derbisini unutamıyor.

Nijeryalı futbolcu, The Athletic'e verdiği röportajda Fenerbahçe'deki deneyimlerini anlattı. Osayi ayrıca pozisyon değişikliğini ve Türk taraftarlarını anlattı.

 Bright Osayi-Samuel'in açıklamaları şu şekilde:

"Emre Belözoğlu neden beni istediğini açıkladı"

"Emre Belözoğlu neden beni istediğini açıkladı. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve benim için ne kadar büyük bir platform olabileceğini söyledi. Dünyadaki en büyük kulüplerden biri..."

"Ben kanat oyuncusuydum"

"Bek pozisyonu benim pek fazla oynadığım bir pozisyon değil. Ben kanat oyuncusuydum. Pereira bekte oynamamı istedi ve savunmanın temel özelliklerini anlattı ve kanat bek olarak oynamaya başladım."

"Defansta oynuyorum diye şikayet etmiyorum"

"Her zaman farklı pozisyonda oynayabiliyorsan bunun senin çok yönlü olduğunu düşünürüm. Defansta oynuyorum diye şikayet etmiyorum."

"Her şey iyi gittiğinde çok iyi, kötü gittiğindeyse kötü"

"Buradaki taraftarlar diğer takımların taraftarlarından daha çılgın (iyi anlamda). Her şey iyi gittiğinde çok iyi, kötü gittiğindeyse kötü."

"Kötü sonuç alındıysa dışarıya çıkmamak en iyisi"

"Kötü sonuç alındıysa dışarıya çıkmamak en iyisi. QPR'de maç kaybedince arkadaşlarımla dışarıya çıkıp kafamı boşaltabiliyordum, düşünmüyordum. Burada aynı şeyi yaparsam insanlar işime odaklanmadığımı düşünür. Ufak şeyler ama anlayabiliyorum. Taraftarlar sabırlı be bizim oynamamızı görmek için çok ödüyorlar."

"Galatasaray maçı gibi bir maç deneyimi yaşamadım"

"Galatasaray maçı gibi bir maç deneyimi yaşamadım. Maçtan önce yerel mağazalara gidince herkes kazanmamız gerektiğini söylüyordu. Böyle derbileri seviyorum çünkü herkes izliyor. Böyle atmosferlerde başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum."