Serdar Aziz ile anlaşma tamam! 2+1 yıllık...

Önümüzdeki yıl uygulanacak yerli kuralını da hesaba katan Fenerbahçe, Serdar Aziz için hamlesini yaptı ve taraflar karşılıklı anlaşma sağladı.

Serdar Aziz ile anlaşma tamam! 2+1 yıllık...
Serdar Aziz ile anlaşma tamam! 2+1 yıllık...
GİRİŞ 29.04.2022 12:02 GÜNCELLEME 29.04.2022 18:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yönetim son dönemin en başarılı isimlerinden biri olarak ön plana çıkan Serdar Aziz'le her konuda anlaşma sağladı. Tecrübeli yıldızın menajeri Haluk Canatar'la yapılan son görüşmede aradaki tüm pürüzlerin giderildiği ve kısa süre içinde resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

Takvim'in haberine göre 31 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Özellikle İsmail Kartal'ın teknik direktörlük koltuğuna oturması ve 4'lü savunmaya geçmesinin ardından takımın banko isimlerinden biri olan Serdar Aziz performansıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Son 9 maçta da ilk 11'de yer alan milli futbolcu, Fenerbahçe'nin müthiş serisinde önemli bir pay sahibi oldu. Bu sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giyen Serdar Aziz takımına 1 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu. 

YORUMLAR 6
  • xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    o iş tamam bundan sonra saha zor görülür, gelsin paracıklar
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    kronik problemli.ya penaltı yaptırır ya kendini sakatlar yada kart görür.adamı ilk onbirde görünce tüylerim diken diken oluyor.forvet serdar dursuna oynayın.defans kim ile atilla olmalı.bu adamdan yedekte olmaz cacıkta.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse adamı gönderiyordunuz
    Cevapla
  • fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    Görev adamı......işini yapıyor..
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kronik sakat....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle