Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçe dudak uçuklattı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon için teknik direktör adaylarının başında yer alan Alman teknik adam Joachim Löw ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçe dudak uçuklattı!
Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçe dudak uçuklattı!
GİRİŞ 15.04.2022 21:49 GÜNCELLEME 16.04.2022 18:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ligde son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, başarılı futbolunu sonuçlara da yansıtınca üst sıralara tırmanmayı başardı.

İkinciliği Konyaspor'dan devralan sarı-lacivertli ekip Devler Ligi yarışında bir adım öne geçerken Avrupa Kupaları'na katılım hakkı için de önemli bir avantaj elde etti.

Bu çıkışını önümüzdeki sezon da devam ettirmek isteyen Kanarya'da gelecek sezonun ana gündem maddesini ise teknik direktörün kim olacağı konusu...

BÜTÇE TALEP ETTİ

Listenin ilk sırasına Joachim Löw'ü koyan sarı-lacivertlilere Alman teknik adamdan dudak uçuklatacak bir istek geldi.

Sky Sport'tan Rudy Galetti'nin haberine göre; Löw ile Fenerbahçe'nin görüşmeleri olumlu şekilde devam ederken, Alman teknik adam sarı-lacivertli ekipten transfer bütçesi istedi. Löw'ün Fenerbahçe'den istediği bütçenin 30 milyon euro olduğu ifade edilirken, Fenerbahçe'nin bu bütçeyi daha aşağı çekmeye çalıştığı ifade edildi.

YORUMLAR 23
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    30 Milyon Transfer parasi fazla degil. Avrupada, lig de başari isteyeceksin ama beş kuruş harcamak istemeyeceksin. löw den bize bir fayda olmaz istersen 50 Milyon ayır Transfere.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Buyabancı hayranlıgına hiç bir anlam veremiyorum bu löwe verilen imkanın yarısını ismail hocaya versen ondandaha başarılıolur bırakın yabancı hocaları bizim hocamızdan çokmemnunuz yeterki istedigi futbolcuları tranfer edin
    Cevapla
  • anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    tüm borçları ali koç üstlensin aksi taktirde feneri yakacak derhal seçime gidilmeli yoksa bu takım çok acı çeker
    Cevapla
  • way be 2 yıl önce Şikayet Et
    Löw hangi kulüp takımında başarılı olmuş bilen varmı Alman milli takımında bende başarılı olurum o futbolcularıdamı yanında getirecek bir başkan aklını başına al kurulu düzeni bozma fb nin kaybedecek parası nede zamanı var İsmail hocaya güven devam et
    Cevapla
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail iyi boş erin löw ü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle