Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de Slavia Prag maçlarında göze çarpan Peter Olayinka liste başı.

Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi!
Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi!
GİRİŞ 14.04.2022 20:55 GÜNCELLEME 14.04.2022 20:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımı kimin çalıştıracağı henüz belirsiz. Başkan Ali Koç, Joachim Löw ve Jorge Jesus ile temasta. İsmail Kartal ismi de masada. Yeni hoca belli olmamasına rağmen transferde aksama yaşamak istemeyen Fenerbahçe ataklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin bonservisini almak istiyordu ancak Los Angeles yüksek rakam talep ettiği için Uruguaylı yıldız şu anda rafa kalktı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertliler de ara vermeden alternatiflere yöneldi. Liste başında önceki transfer döneminlerinde de gündeme alınan Peter Olayinka var.

Sarı-lacivertlilerin istediği Peter Olayinka'nın kulübü Slavia Prag ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Bonservis bedeli 2 milyon euro. Kanarya, 26 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için Çek kulübüyle temaslarını sıklaştırdı.

Nijeryalı hücum oyuncusu bu sezon Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı mücadele etti. Slavia'nın 3-2 kazandığı iki maçta toplam 180 dakika şans buldu. 1.88 boyundaki futbolcu güçlü fiziği ve süratiyle tanınıyor. Forvette ve kanatta oynuyor.

Peter Olayinka'nın Türkiye ile ilginç iki de anısı var. Nijeryalı futbolcu 17 yaşındayken 2013'te Denizlispor ile 18 yaşına bastığında ise 2014'te Akhisarspor ile deneme antrenmanlarına çıkmıştı.

Ancak genç futbolcu o dönem Denizlispor ve Akhisarspor teknik direktörlerini olumlu yönde etkileyemedi.

Yetersiz bulununca Türkiye'den ayrıldı ve Kıbrıs temsilcisi Yenicami'ye transfer olmuştu. Ardından kariyeri hızla yükseldi ve son olarak Slavia Prag'a geldi.

YORUMLAR 7
  • Karadeniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de futboldan anlayan gerçek anlamda kaç hoca var adamlar gelip gidiyor yıldız oluyorlar sonra ah vah
    Cevapla
  • İzmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Klasik fener mantığı dünya değişti bu basiretsizlik değişmedi. Kim fenere gol atarsa onu almaya çalışıyor ilginç çok ilginç
    Cevapla
  • Yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Altyapıdan bunun gibi en az on tane çıkar, yabancı hayranlığı kabak tadı vermeye başladı.
    Cevapla
  • larissa 2 yıl önce Şikayet Et
    fb nin yıllardır değişmeyen transfer politikası hangi topçu canını yakıyorsa onun peşinde.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Denizli ve Akhisar teknik direktörlerini etkileyememiş.... Şimdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle