Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş eleştirisi!

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Metin'in Mert Hakan Yandaş sözleri çok konuşuldu.

Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş eleştirisi!
Tümer Metin'den Mert Hakan Yandaş eleştirisi!
GİRİŞ 11.04.2022 11:31 GÜNCELLEME 11.04.2022 11:31
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı Galatasaray derbisinin ardından mücadeleye ilişkin yorumlarda bulundu.

Tümer Metin'in açıklamaları şu şekilde:

Maçı bırakıp 7-8 dakika sadece Taylan'ı izledim. İki defa topla buluştu, Muslera'ya pas attı. Bu kadar baskı altındayken senin ön liberon alıp dönmüyorsa oyunu nasıl ön tarafa taşıyacaksın. Cicaldau gelmiyor, Berkan gelip top almıyor. Bu üçlüyle nasıl ileriye gideceksin.

Serdar Dursun maç boyunca doğru oynadı. İrfan Can formda, Kim Min Jae formda, Serdar Aziz tuhaf şekilde formda. Bu kadar formda oyuncusu olan takımın, rakibine üstünlük sağlaması normal.

"Galatasaray'da herkes yetersiz"

Galatasaray'da herkes yetersiz, kusura bakmasın. Bugün Torrent'e yüklenebiliriz, yaptığı oyuncu tercihleri ve değişiklikleriyle ancak bu kadro mimarisi de doğru bir kadro mimarisi olarak gözükmüyor. Koca bir sezonu Taylan - Cicaldu - Berkan üçlüsü oynadı. Koca bir sezonu...

"Diğer işlere bulaştığı için dilim varmıyor"

Mert Hakan sahanın öteki işlerine bulaşmasa sahanın en iyilerinden diyeceğim. Ama diğer işlere bulaştığı için dilim varmıyor. Gereksiz işleri var. Marcao ile didişmeler, yatıp kalkmalar, tribüne oynamalar. Mert Hakan iyi futbolcu, önce futbolculuğunu gösterecek.

YORUMLAR 26
  • Kaysi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mert cok simarmaya basladi kendi birseyler saniyor herhalde bence alper ondan bin kat daha iyidi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mert hakan sahte kabak dayılık yapıyor.8 yaşında oğlum ona bakıp niye herkesle kavga ediyor diyor bu tarz topçular itici geliyor artık pirim yapmıyor
    Cevapla
  • Derbederali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Tümer Metin yav he he. Senin futbolculugunu da biliriz. Bjk de Fb de nasil bir tarzla top oynadığını... Numaradan az mi yerlere yattin? Az mi küfür ettin taraftara rakip futbolculara? Az mi saldirdin diger takimda oynayan oyunculara? Igneyi baskasina çuvaldızi kendine sapla.
    Cevapla
  • Hayri55 2 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan, Serdar Aziz futboldan men edilmeli. Cirkeflik başka birşey değil yaptıkları. Manchester City - Liverpool maçını izledim adamlar futbol oynuyor bizimkiler dizi çekiyor sanki hep yalan dolan çirkeflik pesindeler, türk futbolu ölmüş.
    Cevapla
  • Derbederali 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsde Taylan Marcao Arda Turan bunlar da futboldan artik men edilmeli
    Cevapla
  • Aydın AYVAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten gayri ahlâkî bu çirkin hareketi kim yaparsa yapsın .Milyonlar seyrediyor ,karakteriniz buysa yapacak tek şey size lanet okumak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle