Altay Bayındır'dan derbi sözleri!

Fenerbahçe'de Altay Bayındır, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çok çalıştık. Analizlerimizi yaptık. Keyif dolu bir maç olacak" dedi.

Altay Bayındır'dan derbi sözleri!
Altay Bayındır'dan derbi sözleri!
GİRİŞ 08.04.2022 23:29 GÜNCELLEME 08.04.2022 23:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Nesine TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sakatlık sürecini çok çalışarak atlattığını söyleyen Altay Bayındır, "Zor bir süreçti. Bir kalecinin yaşayabileceği en kötü sakatlığı yaşadım belki de. Ameliyat olunca kendime iyi baktım. Çok çalıştım. Mücadelesini verince, vücut da reaksiyonu veriyor ve sağlıklı bir şekilde döndüm." dedi.

Pazar günü oynanacak derbiyle ilgiliyse 23 yaşındaki kaleci, "Gerekli hazırlıkları yaptık. Bundan sonrasında da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Çok çalıştık. Analizlerimizi yaptık. Keyif dolu bir maç olacak. Derbinin havası her zaman farklıdır. Bunun bilincindeyiz. Sahada elimizden geleni yapacağız." açıklamasında bulundu.

"Açıkçası idolüm yok." diyen Bayındır, "Küçükken Van der Sar'ı seviyordum. Olgun bir duruşu vardı sahada. Sevdiğim bir kaleciydi. Başarılı olduğunu da düşünüyorum. Olumlu olumsuz durumların değerlendirmesini yapabilmek için başka kalecileri izliyorum ama kendime odaklanmış durumdayım." diye konuştu.

Futbola stoper olarak başladığını belirten başarılı file bekçisi, "Stoper olarak başladım futbola. Sonrasında santrafor oldum. Gol atmayı çok seviyordum o dönem. Bunun da bana kattığı şeyler oldu. Sürekli oyundasın. Kendimi bildim bileli kaleye geçmezdim. Sürekli oyundaydım. Kaleci olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • jeje 2 yıl önce Şikayet Et
    2 3 tane yumurtlarsın ne taktik kalır ne aneliz.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    İdolüm yok demiş ama Uğurcan dan imzalı forma istiyor her gün
    Cevapla
  • jeje 2 yıl önce Şikayet Et
    fb bugün şampiyon olamıyorsa önce kalecini değiştirmeli. ama sorsan dünyanın en iyi kalecilerinden biri derler. adamın yedeği altaydan daha iyi ama şişiriyorlar maşallah
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum seni be adam
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemin et
    Cevapla