Mert Hakan Yandaş'tan iddialı derbi sözleri!

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Mert Hakan Yandaş, pazar günkü dev mücadele öncesi iddialı konuştu.

Mert Hakan Yandaş'tan iddialı derbi sözleri!
Mert Hakan Yandaş'tan iddialı derbi sözleri!
GİRİŞ 08.04.2022 10:51 GÜNCELLEME 09.04.2022 00:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın kapısından dönerek geçen sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, Kayserispor maçının yıldızlarından biri oldu.

DERBİ ÖNCESİ İDDİALI SÖZLER

Yıldız futbolcu, İsmail Kartal döneminde performansını artıran isimler arasında yerini aldı. Mert Hakan, pazar günkü dev karşılaşma öncesi de iddialı sözler sarf etti.

"İPLE ÇEKİYORUZ"

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Derbilerin anlamı her zaman farklıdır. Her camianın mensubu, bu tarz maçları sabırsızlıkla bekler. Biz de Galatasaray maçını iple çekiyoruz” diye konuştu.

"KADIKÖY'DEN ÇIKIŞ OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ"

Mert Hakan Yandaş, ligde son dönemde yakaladıkları başarılı seriye dikkat çekerek, “Bunu Galatasaray derbisinde de devam ettireceğiz. Hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Pazar günü, Kadıköy’den çıkış olmadığını bir kez daha göstereceğiz. Taraftarımızın tribünleri doldurup, 90 dakika boyunca bize büyük destek vereceğini biliyoruz. Onları, evlerine mutlu yollayacağız” dedi.

"GOL ATARSAM BENİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK OLACAK"

Yıldız futbolcu, “Önemli olan kazanmak. Ancak eğer gol atarsam da bu benim için büyük bir mutluluk olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    He cnm hangi basarin var sampiyon. Bu aciklamanla 1 yil daha garantiledin tebrik
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    "Hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz." mi diyor?
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Fanatiklerin hoşuna gidecek açıklama. ...Mert te işi çözmüş yap hoşlarına gidecek açıklamayı al paranı yan gel yat. GS nin son zamandaki şampiyon luklarda Demirel volkan ın katkıları ni unutmayacağız.
    Cevapla
  • Leon 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir futbolcu olabilirsin ama sen tam bir karaktersissin senin gibi adamlar futbolun icinde olmamasi lazim benim kendi gorusum herkes farkli dusunebilir ataturk bile demis ben sporcunun ahlaklisini severim diye
    Cevapla
  • Uuee 2 yıl önce Şikayet Et
    Derbilerin favorisi olmaz bir Fenerli olarak temkinli olmak lazım ilk maçta garanti GS nin di biz aldık .Bu maçta bilemeyiz inşallah Fener alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle