Fenerbahçe'den Löw'e sürpriz yardımcı!

Alman teknik adam Joachim Löw ile prensip anlaşmasına varılan Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük için Tayfur Korkut ismi gündeme geldi.

Fenerbahçe'den Löw'e sürpriz yardımcı!
Fenerbahçe'den Löw'e sürpriz yardımcı!
GİRİŞ 02.04.2022 10:29 GÜNCELLEME 03.04.2022 00:35
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Alman teknik adam Joachim Löw ile prensip anlaşmasına varılan Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük için Tayfur Korkut ismi öne çıktı.

Fenerbahçe’de 1995-1999 yılları arasında futbol oynayan Korkut, Löw’le 1998-99 sezonunda çalışmıştı. Sarı-lacivertli kulübü iyi tanıyan 47 yaşındaki antrenörün ikna olup olmayacağı ise merak konusu.

TEK SORU İŞARETİ İKNA OLUP OLMAYACAĞI

Son olarak Hertha Berlin’de çalışan Tayfun Korkut’un teknik direktör iken yardımcı hoca olmayıp kabul edip etmeyeceği şu anda bilinmiyor. Korkut’la ilgili tek soru işareti bu olarak gösteriliyor. 

İSMAİL KARTAL, LÖW İLE OLACAK

Löw’e özellikle Süper Lig’i bilen, Fenerbahçe’yi tanıyan bir Türk yardımcı antrenör desteği olması isteniyor. Burada İsmail Kartal’ın bilhassa Löw’le olması planlanıyor.

YORUMLAR 20
  • Alş 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç hoca yetmez. 8 tane daha al. Takım oynamazsa, onlar oynar.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    yaaa zorla kaşınıyorsunuz,ismail kartal ne güzel idare ediyor bu iş bilmezliğiniz yüzünden klüpleri perişan ettiniz bitirdiniz yeter artık düşün milletin yakasından..
    Cevapla
  • Metin Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence İsmail Kartal kalsın Löw gelmesin
    Cevapla
  • kirşehirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi kaliteli yabanci türkiyeye gelmez ne vsrsa yine türklerde var sadece disiplin lagzim buda başkanlara görev düşüyor
    Cevapla
  • gürbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc gitmeli başari kesin arda muhammet ferdi gubi gencleri ilk önbirde oynatmali ileriye dönük istiyorsan yaş 27 diye gecmeyecek yabanci da dahil birakin yabanci oyuncu ve hocayi hangi takim ne kazandi yabancilarla sifirrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle