Fenerbahçe'ye İrfan Can Eğribayat piyangosu!

Göztepe taraftarıyla tartışıp ayrılma kararı alan genç kaleci İrfan Can Eğribayat'a Fenerbahçe talip oldu. Berke Özer'le yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki file bekçisi için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'ye İrfan Can Eğribayat piyangosu!
Fenerbahçe'ye İrfan Can Eğribayat piyangosu!
GİRİŞ 24.03.2022 16:00 GÜNCELLEME 24.03.2022 16:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç düzenlediği basın toplantısında Berke Özer ile kontrat yenilenmeyeceğini açıklamıştı. Kanarya, Altay Bayındır'a iyi bir yedek ararken İrfan Can Eğribayat piyangosu vurdu.

Göztepe taraftarıyla sorun yaşayan 23 yaşındaki eldiven kadro dışı bırakıldı. İzmir ekibiyle 2025'e kadar kontratı olmasına rağmen 1.93 boyundaki kalecinin bir daha sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenmiyor. Sezon sonunda İrfan Can ile Göztepe'nin yolları ayrılacak.

Fenerbahçe de bu aşamada genç eldiven için atağa kalktı. Hem Göztepe hem de başarılı kaleci ile görüşmelere başladı. Hedef gelecek sezona Altay Bayındır-İrfan Can Eğribayat ikilisiyle başlamak. Ertuğrul Çetin de 3. kaleci olacak.

EZELİ RAKİPLER DE ONUN PEŞİNDE

İrfan Can Eğribayat'ı sadece Fenerbahçe değil ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş da istiyor. Genç eldiven için İstanbul'un üç büyüğü ciddi bir kapışma içinde. 23 yaşındaki eldiven tüm teklifleri dinledikten sonra kararını verecek.

50 GOL YEDİ

İrfan Can aksayan Göztepe savunmasında sıkıntı yaşadı. Bu sezon 30 maçta 50 gol yedi

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 17
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak İrfan Canın Fenere gitmesini çok isterim ve çok mutlu olurum. Bence Türkiyede alınabilecek tek kaleci var. Altay kulübünün kalecisi Lis.
    Cevapla
  • Gürcü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorumki bu fener niye uzunsure şampiyon olamıyor fener yönetimi futboldan zerre kadar anlamıyor ligin en kötü kalecisini alıyor ileri ki zamanda da irfan can dan kaleci olmaz malatya ve altay in kalecileri daha iyi bu ali koc olduğu sürece çok bekleriz şampiyonluğu 40 yıl sonra trabzon spor şampiyon oldu daha kadıköy cehennemi cennet oldu rakipler için
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    İrfancan iyi kalecidir
    Cevapla
  • Umut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim büyük takımların parayı dağıttığı yetmedi. Yine saçma sapan transferlere para harcayıp sezon ortası açız para yok diye ağlayacaklar. Scoutlarla teknik direktörleri birleşip takımları öptüğü (!) kadar kimse öpulmedi bu ülkede.
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaleciyi mahalle maçlarında bile oynatmam benim göremediğim ne var bu irfancanda merak ettim
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin bu transferden haberi varmı acaba
    Cevapla
  • Selçuk murat ARI 2 yıl önce Şikayet Et
    Karakter sıfır yetenek sıfır adanaspor da 38 falan yiyip gelmişti kazandırdığı 1 maç yok daha alan takım hata yapar kendini kaf dağında gören şımarık bir tip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle