Mehmet Demirkol açıkladı! "Fenerbahçe acayip bir teklif yapmış!"

Mehmet Demirkol, Türkiye'ye gelmeye olumsuz bakan Joachim Löw'ün fikrinin Fenerbahçe'nin teklifinden sonra değiştiğini söyledi.

Mehmet Demirkol açıkladı! "Fenerbahçe acayip bir teklif yapmış!"
Mehmet Demirkol açıkladı! "Fenerbahçe acayip bir teklif yapmış!"
GİRİŞ 21.03.2022 18:44 GÜNCELLEME 21.03.2022 18:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yorumcu Mehmet Demirkol, gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Joachim Löw ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Löw'ün futbol anlayışı açısından büyük bir hayal kırıklığı olabileceğini söyleyen Demirkol, Löw'e inanılmaz bir rakam teklif edildiğini ve Alman teknik direktörün bu yüzden Fenerbahçe'ye olumlu bakmaya başladığını iddia etti.

"İsmail Kartal'ın şansı yok"

Demirkol, Socrates YouTube kanalında çıktığı yayında Almanya Milli Takımı'ndaki görevini bıraktıktan sonra dinlemeye çekilen Joachim Löw ile ilgili konuştu. Geçen sezon Emre Belözoğlu ile devam edilmediğini hatırlatan Demirkol, İsmail Kartal'ın şansının bulunmadığını söyledi.

"Löw'e acayip bir teklif yapılmış"

Demirkol, "Löw'ü Fenerbahçe istiyor belli ki... Acayip bir teklif yaptıkları da söyleniyor. Löw'ün niyeti yok aslında. Ama son dönemde biraz fikirleri pozitif anlamda değişmiş. Çünkü acayip bir teklif yapılmış. Söylenen rakam inanılmaz. İnanamadım yani o yüzden söylemiyorum. O taraftan duyduğumuz o. Futbol anlayışı açısından Löw'ün hayal kırıklığı olabileceğini düşünüyorum. İsimden bende heyecanlanıyorum" dedi.

"Löw şu anda maksimumda mı?"

Alman teknik direktörün ilk Fenerbahçe döneminde oynattığı futbol için "Benim seyrettiğimin en iyisi.. 'Zico mu Löw mü?' diye sorsan Löw diyebilirim" ifadesini kullanan yorumcu konuşmasına şöyle devam etti: "İnanılmaz pozitif bir futbol vardı. Tribünde Fenerbahçe taraftarı keyiften ölüyordu. Ama bunda yıl 1998'di. Peki bugün öyle mi? Löw şu anda maksimumda mı?"

"Löw gönülsüz"

Löw konusunda gidip geldiğini belirten Mehmet Demirkol, "Daha hiç bir şey olmadan bu kadar negatif olmak niye kadar doğru bilmiyorum. Bir de şöyle bir durum var. Gönülsüz bu adam. En önemlisi bu. Heyecanla gelmesi lazım" diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • hoop 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel ülkemin yancı ve yabncı seviciliği ne ka güzel ya
    Cevapla
  • Hazım sözbir 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanya mıllı takımını bana ver bende sampıyon yapardım ne başarısı var ne özelligı var anlamadım verın takımı ismail kartal kursun
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorla gelen hocadan hayır gelmez
    Cevapla
  • Camlica 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazin Bir Kenara Löw Hayatini Garanti Altina Aldi Gelse Bile. Sezon ortasini Göremez Lakin Alismislik bir huy var bir kac mac sonra gönderip. Pesinden bir ucak dolusu para postalamak iyiyi herkes yenmek ister nasilki Rize bile Ts yi. Yenebiliyorsa
    Cevapla
  • ümit*korku 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ecnebi sevdasından kurtulamadınız gitti, yedirin bakalım milyon dolarları, sonra da avucunuzu yalayın, duvara toslamaktan bıkmadınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle