Fenerbahçe'ye Miguel Crespo piyangosu!

1.5 milyon Euro karşılığında rotasyon için transfer edilen ve kısa sürede Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi olan Miguel Crespo’ya Atletico Madrid ile Everton talip oldu.

Fenerbahçe'ye Miguel Crespo piyangosu!
Fenerbahçe'ye Miguel Crespo piyangosu!
GİRİŞ 11.03.2022 18:30 GÜNCELLEME 11.03.2022 18:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo orta sahadaki mücadelesi ve savaşçı yapısıyla takımını sırtlıyor. Portekizli orta saha Crespo, geniş orta saha rotasyonunda formayı kaptı ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da orta sahadaki değişmezi oldu. Son Trabzon maçında 13.1 km koşan Portekizli orta saha oyuncusu takımın en fazla ikili mücadele kazanan ve en çok top kapan oyuncusu da oldu.

Crespo'nun performansı Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı. Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki orta sahayla Atletico Madrid ile Everton kulüpleri ilgilendiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli kurmaylar Crespo için 10 milyon Euro'nun altındaki tekliflerin değerlendirilmeyi düşünmüyor.

Atletico Madrid'in devre arasında sarı lacivertli kulübe satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, ancak Fenerbahçe'nin bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Miguel Crespo için sezon sonunda gelecek teklifler değerlendirilecek, iyi bir bonservis bedeli teklifi gelirse görüşmeler başlayacak. (Takvim)

YORUMLAR 12
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    en az 20 milyon gaza devam
    Cevapla
  • Kovboy 2 yıl önce Şikayet Et
    Lan bu herif 2.ligde oynayamaz anlasildi bunu ali koc 30milyon oyroya acuna verecek tabi transfer icin para lazim simdiden gaz aliyorlar
    Cevapla
  • Karagumruklu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen git su topu seyret
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklam vermek yahudilerin en iyi işidir malum baskanda yahudi bu kafayla yakında top toplayıcı çocuklar bile Avrupa'da transfer olur bı yere
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    İstese istese Siirt köy hizmetleri ister diğer haberler yalandır
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Siirt düşmanı değilim hatta çok severim
    Cevapla
  • Fbbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Siirt düşmanlığın beden
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Butun avrupa kulupleri siraya gecmis hepside yalvariyorlarmis. illede bize verin diye. Ara sira kavga bile cikiyormus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle