Fenerbahçe yönetimi imza için Almanya'ya gidiyor!

Fenerbahçe Başkanı’nın bu hafta Almanya giderek, Joachim Löw’le bir kez daha bir araya geleceği ve taraflar arasında ön protokol imzalanacağı öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimi imza için Almanya'ya gidiyor!
Fenerbahçe yönetimi imza için Almanya'ya gidiyor!
GİRİŞ 07.03.2022 09:58 GÜNCELLEME 08.03.2022 00:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de daha Vitor Pereira görevdeyken gelecek sezonun teknik direktörü için çalışmalar başlamıştı. Süreçte Portekizli teknik adamla yollar ayrılırken, önemli isimler devre arasında gelmeye sıcak bakmayınca takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal getirilmişti.

Sarı-lacivertliler, bu süreçte eski hocaları Joachim Löw'le sürekli temas halinde kaldı. Yapılan görüşmeler sonunda Alman çalıştırıcı, büyük ölçüde ikna edildi ve taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı.

Hafta içinde bu konuda yeni bir gelişme yaşanması bekleniyor. Başkan Ali Koç'un önümüzdeki birkaç gün içerisinde Almanya'ya gideceği ve son kez masaya oturacağı Löw'le ön protokol imzalayacağı öğrenildi. Buluşmada gelecek sezonun planlaması ve transferlerine dair görüş alışverişinde de bulunulacağı ifade edildi. Yeni teknik adam sezon bittiği zaman açıklanacak. (Sabah)

YORUMLAR 12
  • Fenerbahçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelse iyi olur
    Cevapla
  • beceriksiz herif 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc defol git düs fenerin yakasindan her sene hüsran sayende
    Cevapla
  • Çok Yaşlı Kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidin yalvarın ayaklarına kapanın...! Sizi gidi utanmazlar sizi. FB ve GS bu ülkeyi rezil ediyor. Bu iki kulüp hemen kapatılmalı hemen.
    Cevapla
  • Mikail 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail hocayı beğenmiyor musunuz adam Türk diye mi Trabzona 10 kişiyle kaybetmedi kadroyu da o kurmadı türkülere sabretmeyi öğreneceksiniz
    Cevapla
  • MERDOGAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp hocası olamazzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyorsunuz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle