Zajc: Bizler açısında olumlu bir değişiklik oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında yarın Çekya'nın Slavia Prag takımını konuk edecek Fenerbahçe'de Miha Zajc açıklamalarda bulundu.

Zajc: Bizler açısında olumlu bir değişiklik oldu
Zajc: Bizler açısında olumlu bir değişiklik oldu
GİRİŞ 16.02.2022 15:13 GÜNCELLEME 16.02.2022 15:13

Slovenyalı futbolcu Miha Zajc, tek hedeflerinin Slavia Prag maçını kazanmak olduğunu dile getirdi.

Zor bir müsabaka olacağını vurgulayan 27 yaşındaki orta saha, "Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. İyi bir takımla mücadele edeceğiz. Modern futbol oynuyorlar. Kendi evimizde, taraftarlarımızın da desteğiyle en iyi performansımızı ortaya koymak istiyoruz. İyi bir performansla galip gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Uzun süre galibiyet alamadıklarını ve zor bir periyottan geçtiklerini vurgulayan Zajc, şunları kaydetti:

"Son maç itibarıyla sahaya iyi bir karakter ve takım ruhu koyduğumuzu düşünüyorum. Oyuncular olarak şu an kendimizi çok daha iyi hissettiğimizi söyleyebilirim. Her maça hazır olmaya çalışıyoruz. Bizler açısından önemli bir kulvar. Avrupa'da oynayacak seviyede olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. İsmail Hoca ve ekibiyle çok fazla şeyin değiştiğini söyleyebilirim. Bizler açısında olumlu bir değişiklik oldu. Hoca kendisiyle beraber enerjisini de bize aktarıyor. İdmanlarda çalışma durumumuz gayet iyi. Avrupa'da her takım gayet organize bir şekilde maçlarını çıkarıyor. Önde baskı yapmaya çalışan takımlar. Biz daha kaliteli bir ekibe sahibiz. İyi futbol oynayabileceğimizi düşünüyorum."