Fenerbahçe'de Joachim Löw'ün ilk yardımcısı belli oldu!

Fenerbahçe yeni sezonda Joachim Löw'le anlaşmaya vardığı takdirde Alman çalıştırıcının, Sarı Lacivertli takımda yardımcılığını yapacak ilk isim belli oldu.

Fenerbahçe'de Joachim Löw'ün ilk yardımcısı belli oldu!
Fenerbahçe'de Joachim Löw'ün ilk yardımcısı belli oldu!
GİRİŞ 15.02.2022 21:56 GÜNCELLEME 15.02.2022 21:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe 'de yeni sezon için teknik direktör arayışları sürüyor.

Vitor Pereira

Başkan Ali Koç'un bizzat yürüttüğü görüşmelerde öncelikli teknik adam kulübün eski teknik direktör Joachim Löw.

Uzun vadeli bir plan dahilinde sarı lacivertli kulübün başına geçmek isteyen Alman teknik adamın anlaşılması halinde, sarı lacivertli kulüpte yardımcılığını yapacak ilk isim belli oldu.

Joachim Löw

Frank Wormuth, Löw'ün yardımcısı olacak

Fenerbahçe'nin yeni hocası olduğu takdirde 3 yardımcısıyla birlikte göreve gelecek olan Joachim Löw'ün yardımcılarından biri sarı lacivertlilerde daha önce görev yapan ve şu an Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Heracles Almelo'yu çalıştıran Frank Wormuth olacak.

Frank Wormuth

98-99 sezonunda Fenerbahçe'de görev yaptı

1 Temmuz 2018'den bu yana Hollanda ekibini çalıştıran 61 yaşındaki Alman çalıştırıcı, 98-99 sezonunda Fenerbahçe'de Löw'ün yardımcılığını yapmıştı. Tecrübeli teknik adam ilk önemli deneyimini Union Berlin'de yaşarken, Almanya U20 takımını da çalıştırdı. 

İsmail Kartal'ı da istiyor

Joachim Löw'ün Fenerbahçe'de yardımcısı olmasnı istediği bir başka isim ise şu an takımın başında olan İsmail Kartal. Löw'ün sarı lacivertli kulüpte görev yaptığı ilk döneminde Frank Wormuth ile birlikte ekibinde yer alan İsmail Kartal'ı yeni dönemde de yardımcısı olarak görmek istiyor. İsmail Kartal'ın Löw'ün yardımcısı olup olmama kararını sezon sonunda vereceği öğrenildi. (Ajansspor)

İsmail Kartal

YORUMLAR 9
  • alik 2 yıl önce Şikayet Et
    löv başarılı olamaz ligimizi tanıyana alışana kadar 1 yıl boşa gider tekrar gönderilir.en iyisi emre bölezoğlu hoca yada okan buruk hoca.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Perrerria' yı da ikinci defa gteirip nasıl kovacaklarını bilemediler. Bunu da ikinci defa getirip kovarlar merak etmeyin.
    Cevapla
  • Fan 2 yıl önce Şikayet Et
    bos bos konusmalar. FB Löw ü rüyasinda görür ancak. Bunlari okuyunca gülesim geliyor.
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    sorun sadece fenerbahcenın cok abartılması.bu kadro ile şuan başarılı sayılır fener.ne beklıyonuzkı samuel valencia rossi berısha 3.sınıf futbolcularla ilk 5 e giriyor fener bence başarı.
    Cevapla
  • egemen 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yapıyorlar löw ü getirirlerse mahvoluruz. bu lig de yabancı hocalar ve 60 yaş üstü hocalar iş yapamaz artık!! fenerbahçemizi bu cendereden çıkartabilecek tek kişi fenerbahçeli babanın fenerbahçeli oğlu emre belözoğludur !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle