Fenerbahçe için Mircea Lucescu iddiası!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un danışmanlarından birinin Lucescu'yu Ali Koç’a önerdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe için Mircea Lucescu iddiası!
Fenerbahçe için Mircea Lucescu iddiası!
GİRİŞ 15.02.2022 09:29 GÜNCELLEME 15.02.2022 21:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar elde eden ve takımın başına Vitor Pereira'dan sonra sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. Joachim Löw ve Jorge Jesus ile pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde gündeme Ukrayna Ligi'nde Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu da geldi.

Yeni Asır'ın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un danışmanlarından birisi daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran ve şampiyonluklar yaşayan Rumen teknik adamı Koç'a önerdi. Ali Koç'un bu fikir hakkında düşüncesinin henüz net olmadığı belirtilirken önceliğinin A ve B planı olarak belirlediği isimler olduğu öğrenildi. Eğer bu 3'lüden sonuç çıkmazsa Lucescu'nun takımın başına geçmesi için görüşmeler yapılacak.

YORUMLAR 9
  • Mhmt 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz
    Cevapla
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    O mükemmel olur tam emeklilik yeri zaten istanbul hemde denerbahçe.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ula adam sekseninde be!
    Cevapla
  • Turgay 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç yaşlandı. Lucescu genç dinamik hedefleri vizyonu olan bir hoca, derhal getirmeli, luis aragoneside yardımcısı yapmalı. Feneri kimse tutamaz o vakit
    Cevapla
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu gelsin fakat sn Ali koç kesin gitmeli.Bir yönetimin daima B planı olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle