Avrupa devleri Fenerbahçeli 4 yıldızın peşinde!

Fenerbahçe’nin bu sezon performanslarıyla dikkat çeken dört ismi, Attila Szalai, Kim Min-jae, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu şimdiden birçok kulübün radarına girdi.

Avrupa devleri Fenerbahçeli 4 yıldızın peşinde!
Avrupa devleri Fenerbahçeli 4 yıldızın peşinde!
GİRİŞ 15.02.2022 09:14 GÜNCELLEME 15.02.2022 21:15
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kim Min-Jae ve Berke Özer’e Seri A kulüpleri ilgi gösterirken, Ferdi Kadıoğlu’nu Premier Lig ekibi Brighton ikna etmeye çalışıyor. Bir başka genç yıldız Attila Szalai da hem İtalyan hem İngiliz kulüpleri tarafından izleniyor.

Fenerbahçe’nin Vitor Pereira’nın ısrarıyla Çin’in Beijing Guoan takımından Transfer ettiği Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae birçok büyük kulübün gözdesi durumunda.

Serie A takımlarından Juventus, Napoli, Portekiz ekibi Porto, Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Everton da kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşında, 1.90 boyundaki sol stoperin değeri şimdiden 18-20 milyon Euro civarlarına eriştiği konuşuluyor.

Fenerbahçe’nin 2018 yılında Altınordu’dan transfer ettiği 1.91 boyunda 21 yaşındaki kalecisi Berke Özer’e de İtalya’nın önemli kulübü Roma talip. Daha önce Belçika’nın Westerlo takımında 2 sezon kiralık oynayan genç kalecinin fiziği ve gelişime açık yapısıyla ilgi görüyor.

Geçmiş dönemde Fenerbahçe’den Salih Uçan’ı alan Roma kulübü genç kaleci Berke'yi 33 yaşındaki Rui Patricio'ya yedek olan 24 yaşındaki Daniel Fuzato'ya rekabet oluşturması için almayı düşündükleri öğrenildi.

Fenerbahçe'nin bir diğer genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, bu yıl yaşadığı çıkış sayesinde hem kendi kulübünün hem de Premier Lig ekiplerinden Brighton’un baskısı altında. İngiliz ve Hollanda basını Ferdi Kadıoğlu'nun Brigton'la 5 yıllık anlaşma imzaladığını yazsa da Fenerbahçe kanadı bunu doğrulamıyor ve görüşmelerinin sürdüğünü belirtiyor.

Yaşadığı çıkışla değeri 7-8 milyon Euro'ya çıkan genç yeteneğin bu ay sonuna kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaması durumunda Premier Lig'e gittiği yolundaki haberlerin doğruluk payının güçleneceği de öğrenildi.

YORUMLAR 19
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim anladığım bu transfer haberleri sezonun ortasinda Emenike yi alıp GS Emenike yi istiyor haberleri yaptıran Aziz gibi . Bir yalanı kırk gün tekrarlarsan gerçekleşir gibi devam kaldı 38.
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin 4 yildizi yokki ...
    Cevapla
  • fb1453 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsini toplasan bir tane konyasporlu abdülkerim etmez
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam KK'nın söyleyebileceği türden bir yalan.
    Cevapla
  • hadi horona 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum da başarı ve şampiyonluğun tek değer ölçeği olduğu futbol cahili ülkemde yine müthiş yeteneksiz yorumcular iş başında... Kıskanmayın gidin az ötede şampiyonluğunuzu kutlayın... Zaten anca 3 büyüklerin kümeye düşmeye oynadığı sezon da şampiyon olabilirdiniz.... Hadi horona...
    Cevapla
  • Ozer 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyüklerin birisi yarışta olmasın yayın geliri düşer,iki si olmazsa dahada düşer,üçü de olmazsa ancak diğerleri şampiyon olur. Onlar olmazsa maçları kim alacak acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle