İşte Löw'ün Fenerbahçe'den yeni talepleri!

Real Madrid'in ilgisi sebebiyle Fenerbahçe ile görüşmeleri ağırdan alan Joachim Löw, isteklerine iki yeni talep daha ekledi.

İşte Löw'ün Fenerbahçe'den yeni talepleri!
İşte Löw'ün Fenerbahçe'den yeni talepleri!
GİRİŞ 14.02.2022 09:48 GÜNCELLEME 14.02.2022 23:30
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon yepyeni bir teknik adamla kötü günleri geride bırakmak isteyen Fenerbahçe'nin aklındaki ilk isim Joachim Löw... EURO 2020'den sonra Almanya ile yollarını ayıran Löw'le, Sarı-Lacivertliler arasındaki görüşmeler devam ediyor. Yıllık 4-5 milyon Euro'luk maaşının dışında gelmesi halinde kendi takımını kurması konusunda gerekli sorumluluğun kendisine verilmesini isteyen tecrübeli hocanın, son olarak isteklerine yenilerini eklediği öğrenildi.

Sezon sonunu bekliyor

Alman hocanın, alt yapının da kontrolünü istediği ve buraya kendi seçeceği hocaları getirmek niyetinde olduğunu belirtti. Löw'ün, altını çizerek Başkan Ali Koç ve yöneticiler de dahil olmak üzere Samandıra'ya kim gelmek istiyorsa önce kendisini arayacağı ve onun onayıyla ziyaretlerin gerçekleşmesini talep ettiği bildirildi. Kesin kararını sezon sonunda vermeyi düşünen deneyimli teknik adamın, Real Madrid'in de kendisiyle ilgilenmesi sebebiyle son ana kadar İspanyol devini bekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Olmazsa Schmidt ya da Jesus

62 yaşındaki çalıştırıcının, Real'in başına geçme fırsatını kaçırmak istemediği konuşuluyor. Kanarya'nın ise Löw'den olumsuz bir yanıt alması halinde görüştüğü diğer iki isimden önceliğini PSV'den ayrılma kararı alan Roger Schmidt'e vereceği, üçüncü adayının da Jorge Jesus olacağı bilgisine ulaşıldı. (FANATİK)

YORUMLAR 23
  • Tahsin D. 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yapılanma mı olur manyak mısınız ? Bir hocayla görüşürüsünüz size taleplerini iletir sizde karşılık verirsiniz ortam noktada buluşukur hoca başlar hazırlık yapmaya haberin sonunda kalkmış diyor ki Real Madrid fırsatını kaçırmamak için sezon sonunu bekleyecek diyor Fenerbahçe evet büyük bi klüp ama Real Madrid dünyanın en büyük klübü siz olsanız hangisine zaman harcayıp çalışırsınız hadi diyelim bu hoca olmadı sezon bitti transfer sezonu açılacak yeni hoca arayışları diyelim jeus oldu takımı bilmez klübü bilmez dersine hiç çalışmamış adam oturacak şuraya transfer buraya transfer 4. Maç kötü gidişat hadi bakalım yeni hoca böyle yapılanma olmaz yapılanma dediğin 2 + 1+ 1 yapılır
    Cevapla
  • FB12 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelmez bu adam hem gelse bile adamın istedikleri çok doğru olsa bile bizde ki cahil futbol aklı bunu kabul etmez. Bizde içerden dışardan hocanın dışında birileri illa o burunlarını her yere sokar. Maydonozluk var bizde
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç kendi şirketlerinden hiç geri dönüşü kazancı olmayan ölü yatırım yapmış mı acaba.FB yi perişan etti geldi gele li başarı yok para savurmaktan başka..Löv de buldu yolunacak bir FB sıralıyor istekleri.
    Cevapla
  • Serkan CIRIK 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare koç yönetiminin istifası
    Cevapla
  • fethiyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam napsun fenere gelsinde para yok fenerde para batmis kukup avrupa isi de yok arti fairpileyden 1 yil men alirsa daha da bataga gidecek tek care yerli ve genyeteneklerle femeri sahlamdirmak ve sabrrtmek
    Cevapla
  • Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener'deki parayı saymaya senin matematik bilgin yetmez!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle