Berisha'nın eşinden eleştirilere sert tepki!

Fenebahçe'nin bu sezon en çok eleştirilen futbolcularından biri olan Mergim Berisha için eşi Vesa Berisha sosyal medyada tepki gösterdi.

Berisha'nın eşinden eleştirilere sert tepki!
Berisha'nın eşinden eleştirilere sert tepki!
GİRİŞ 13.02.2022 11:25 GÜNCELLEME 14.02.2022 01:01
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak istediği verimi aladığı ve zaman zaman taraftarların tepkisine maruz kalan Mergim Berisha için eşi Vesa Berisha'dan bir paylaşım yaptı.

Daha önce de sarı-lacivertli taraftarların eleştirilerine cevap veren Vesa Berisha, bu kez, "Çok komiksiniz. Çoğu taraftarın profesyonel futbolcu ve antrenör olduğunu bilmiyordum, haydi gerçeğe dönelim. Benim eşim bir futbolcu ve sizi buna hayallerinizde bile ulaşamazsınız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de bu sezon 21 maçta süre alan Mergim Berisha, 5 kez fileleri sarstı.

YORUMLAR 31
  • Murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam kale önünde topa basıp düşüyor FB gelmiş geçmiş en rezalet topcu ikinci ligde bile oynayamaz bukadar açık sen bide benim kocam profesyonel futbol diyorsun o ancak evde profesyoneldir
    Cevapla
  • Kaysi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu nerde bir sey yapabilmiski Fener de yapsin .Bes para etmez.
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koçun topçularının yarısını halı saha maçına çağırmam..
    Cevapla
  • Bir Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu başka yere çekme tabiki futbolcu olmak güzel ama boş kaleye gol atamayan bir oyuncu
    Cevapla
  • Eski BVB oyuncusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin kocan iyi bir futbolcu olsa Türkiye’de olmaz ayrıca bravo yorumlarım nedense yayınlanmıyor. Gerçekler acıdır en nihayetinde. O hayallerinizi de alın defolup gidin. Fenerbahçe’de Anelka, Niang, Van Persie gibi adamlar forvetlik yaptı. Senin kocan daha topa vurmasını bilmiyor, boş kaleye atamıyor. Tam manasıyla kazma işte ve Fenerbahçe gibi bir takımın da forveti OLAMAZ. Anca Fenerbahçe’nin parasını yiyin siz ama iş mücadeleye gelince yok, ruh desen zaten hiç yok. Şu Fener’den aldığı parayı Avrupa’da bir tek Allah’ın kulu takım vermez o Berisha çöpüne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle