Fenerbahçe adım adım kongreye!

Futbolda kötü gidişatın devam ettiği Fenerbahçe'de başkan Ali Koç oyunculara sert çıkarken, Trabzonspor maçında da kötü bir sonuç alınması halinde kongreye gidilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe adım adım kongreye!
Fenerbahçe adım adım kongreye!
GİRİŞ 11.02.2022 13:38 GÜNCELLEME 11.02.2022 13:39
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de futbol takımının kötü gidişatı devam ediyor. Şampiyonluk yarışına erken havlu atan sarı-lacivertlilerde uzun süredir başkan Ali Koç’a kongreye gitmesi yönünde çağrılar yapılıyordu.

YÜKSEK SESLE KONUŞULUYOR

Ama Ali Koç bu çağrılara rağmen böyle bir karar almayı hiç düşünmedi. Ancak son dönemde yaşananlar sonrası ilk kez böyle bir gündem yüksek sesle konuşulur hale geldi.

TOPARLANMA UMULUYORDU

Sezon sonuna kadar takımın başına teknik direktör İsmail Kartal’ı getiren Başkan Koç, takımın toparlanmasını umuyordu. Toparlanmanın olmasıyla da yeni sezon planlamasının daha rahat yapılması hedefleniyordu.

SABIRLAR TAŞTI

Fakat beklenen toparlanma gerçekleşmedi. Üstüne sarı-lacivertli takım esas hedefi olan Türkiye Kupası’na veda etti. Bunun yanında kupadaki maçın ikinci yarısının tamamını bir kişi eksik oynayan Kayserispor’a gol atılamaması ve mağlup olunması sabırları taşırdı.

DİVAN KURULU GERGİN GEÇTİ

Bu maç öncesinde başkan Ali Koç’a yönelik Divan Kurulu’nda ağır eleştiriler yapıldı. Fenerbahçe Başkanı ilk kez bir divanda bu kadar gergindi. Eski yönetici Hulusi Belgü’ye cevap verirken kontrolü kaybetme noktasına kadar geldi.

YIPRATICI GELİŞMELER

Yaşanan bu yıpratıcı gelişmeler ve takımın toparlama umudunun da iyice kaybedilmesi sonrası durum değişmeye başladı. Başkan Ali Koç’un artık olağanüstü kongreye gidip güvenoyu isteyeceğine dair kulüp içinde bir beklenti oluştu.

KRİTİK TARİH: TRABZONSPOR MAÇI

Özellikle mart ayı başında ligin 28. haftasında Kadıköy’de oynanacak olan Trabzonspor maçında kötü bir sonuç alınması halinde kongreye gidilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 58
  • Ahmet kozak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç memleketi batiriyorsunuz bu zamları yapan sizler şimdi feneri batiriyon tirgit
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç ne güveni sana oy veren bi tek kişinin bile akıl saglıgından şüphe derim.istifa et git
    Cevapla
  • kayyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç gidecekse ts bizi yensin. 38 yıldır her fırsatta desteklediğim takımım böyle zulüm görmedi.
    Cevapla
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    Baskan biz sensen raziyiz, Beşiktaş li olarak sen fb nin basinda kal,
    Cevapla
  • fb february 2 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi şöyle dese idi acaba Trabzonspor maçında mağlup ol ve sonra Avrupada finale kadar git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle