Napoli, Kim Min-Jae'nin peşinde!

Fenerbahçe'nin Beijing Guoan'dan transfer ettiği Kim Min-Jae için İtalyan ekibi Napoli'nin devreye girdiği ve 25 milyon euroluk bir fiyata çıkabileceği ifade edildi.

Napoli, Kim Min-Jae'nin peşinde!
Napoli, Kim Min-Jae'nin peşinde!
GİRİŞ 11.02.2022 13:03 GÜNCELLEME 11.02.2022 13:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kim Min-jae, sezon başında Vitor Pereira’nın talebiyle Beijing Guoan’dan transfer edilmişti. 25 yaşındaki stoper kısa sürede performansıyla Avrupa’nın birçok takımının da dikkatini çekti. Kim’in en büyük talibi ise Napoli. İtalyan devi, ara transfer döneminde de başarılı oyuncu için girişimlerde bulundu. Ancak Fenerbahçe Kim’i sezonun bu bölümünde kaybetmek istemedi.

Yaz transfer döneminde temas başlayacak

İtalyan basınındaki haberlere göre yıldız savunmacı, Napoli’nin yaz aylarında öncelikleri transfer hedeflerinden biri konumunda. Tottenham’ın adı da Güney Koreli oyuncuyla anılıyor. Kim’in sezon sonuna kadar ki performansına bağlı olarak bonservis bedeli 25 milyon Euro’ya kadar çıkabilir.

YORUMLAR 15
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he FB nin futbolcuları 20 milyon Euro dan başliyor aşağısı kurtarmaz adamlar şampiyonlar Ligi'nde final oynadı yani 20 az olur 25 eh işte koskoca stoper
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sene sonunda 2 milyona union berline gider.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse ligde kalma yolunda zor günler geçiren fb nin çöpleri için milyon eurolar havada uçuşuyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    He he hep aynı hikaye böyle reklam yaparlar ama ne hikmetse hiç kimse ne arar ne sorar ve şuna eminim Türkiye'de Avrupa'nın üst düzey liglrinde oynayacak bir tane oyuncu yok kendimizi kandırmayalım
    Cevapla
  • hihihi 2 yıl önce Şikayet Et
    5 kuruş etmez çöp be çöp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle