Fenerbahçe'nin transferine Zokora engel oldu! 'O kulübe gitme'

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Ghislain Konan'ın transferine Trabzonspor'un eski futbolcusu Zokora'nın engel olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin transferine Zokora engel oldu! 'O kulübe gitme'
Fenerbahçe'nin transferine Zokora engel oldu! 'O kulübe gitme'
GİRİŞ 09.02.2022 13:37 GÜNCELLEME 09.02.2022 13:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son olarak Başakşehir'e mağlup olan Fenerbahçe daha sonra ise Kayserispor'a yenilerek kupaya veda etti.



Uzun süredir sol bek alacağı konuşulan sarı-lacivertliler transfer döneminde beklenen takviyeyi yapamadı. Fenerbahçe'nin transferinin başarısız olmasında eski Trabzonsporlu Zokara'nın etkili olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Konan'ı istedi

Fenerbahçe devre arasında sol bek takviyesi yapmak istedi… birinci tercih Ghislain Konan’dı. Oyuncu gelmedi. Fildişili dışında, Jamal Lewis, Lygokiannis, Jonathan Felipe ve Angileri ile temas kuran sarı-lacivertliler 5 isimden de olumlu cevap alamadı.

13 kez milli oldu

Fildişi Milli Takımı ile 13 maça çıkan Konan’ın piyasa değeri 6 milyon Euro. Yıldız futbolcu Temmuz 2018’de Portekiz ekibi Guimaraes’ten 4 milyon Euro’luk bedelle Reims’e Transfer oldu.

Kulübü kabul etti, Konan istemedi

61 saatin haberine göre; Konan’ın kulübü Reims 2 milyon Euro’yu kabul etti. Ancak oyuncu Türkiye’yi reddetti. Başkan Ali Koç’un söylemine göre 9 milyon Euro’yu bulacak bir operasyon yüzünden transfer durdu.

Menajeri yüksek ücret istedi

Konan’ın menajeri daha önce Ankaragücü forması da giyen Vlado Bozinoski. Sarı-lacivertlilerin Novak’a ödediği rakamı önüne koyup, Konan için rakamda uçtu.

Fenerbahçe hakkında bilgi aldı

Bu arada Fildişili oyuncunun daha önce Türkiye’de oynayan bazı oyuncularla temas kurduğu ve Fenerbahçe hakkında aldığı bilgilerden sonra transferden vazgeçtiği ise gelen bilgiler arasında.

Zokora: O kulübe gitme

Konan’ı Fenerbahçe yolundan çevirenin ise Didier Zokora olduğu öğrenildi. Zokora’nın, “o kulübe gitme” dediği ve vatandaşını yoldan çevirdiği bildirildi.

Daha önce de Fenerbahçe hakkında olumsuz görüş bildirdi

Zokora daha önceki yıllarda Fenerbahçe’yle görüşen Simon Deli, Gervinho, Bony gibi isimleri de kulüp hakkında bilgilendirmiş ve olumsuz söylemde bulunmuştu.

Neler olmuştu?

Zokora, Fenerbahçe - Trabzonspor maçında kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia ettiği Emre Belözoğlu'nun elini sıkmamıştı. Daha sonrasında da Zokora bir pozisyonda Belözoğlu'na sert bir tekme atmış günlerce konuşulmuştu.

YORUMLAR 21
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    FB ye gelmemek icin en büyük etken ali koç. nami yürüdü artik .zokora falan hikaye
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru yapmış gelmemekle..fenere Galatasaraya Beşiktaşa gelen oyuncu değil futbolu adını bile unutur.kendini bitirmektense gelmemesi kendi adına en doğrusu..bu İstanbul takımlarına transfer olmak isteyen geleceğini değil sadece parayı ve aaani yaşıyorlar..halbuki son kontratı değilse eğer kesinlikle bu takımlara gelmek kariyerini bitirmek demektir. Tek tek bu takımların oyuncularını inceleyin hiçbiri kötü değil ama sistemsizlik günübirlik başarı beklentisi aşırı baskı bitiriyor maalesef..en iyisi oyuncular özellikle de 30 yaş altı oyuncular bunlardan uzak duracaklar yoksa kariyer stopp
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he her şeyi sen biliyorsun :) :) :)
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kımsın dememişmi kimse zokoraya
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Zokara kim ya adam istese gelirdin para para kim tinlar Zokarayi oda kendini nimetten sanmış
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Zokora adam gibi adam... Herkesi Emre gibi para canlısı sanmayın...
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Zokora yi sampiyonluk kutlamasına cagirmazsa sayın Ağaoğlu'nu ararım .koca yürekli zokora çok büyük adamsın
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen şampiyon oldunda zoko yu çağırman kaldı. Siz rüyanızda görürsünüz ancak o şampiyonluğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle