Kim Min-Jae'ye İtalyan ekibinden teklif!

Fenerbahçe'de Attila Szalai ile birlikte savunmanın değişmez ismi haline gelen Kim Min-Jae'ye birçok teklif gelirken Napoli'nin de resmi teklif yaptığı kaydedildi.

Kim Min-Jae'ye İtalyan ekibinden teklif!
Kim Min-Jae'ye İtalyan ekibinden teklif!
GİRİŞ 08.02.2022 09:57 GÜNCELLEME 08.02.2022 22:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezon başında Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan transfer edilen ve kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Kim Min-Jae için İtalyan ekibinin devrede olduğu iddia edildi.

Spor'da yer alan habere göre, Serie A ekibi Napoli, Kim Min-Jae için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu. Teklifini içeri hakkında bilgi verilmezken Fenerbahçe'nin Kim için kapıyı 20 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu belirten Kim Min-Jae, transfer iddialarıyla ilgili konuşarak, “Gelen cazip teklifler olabilir. Ancak ben şu anda Fenerbahçe’de mutluyum. Önemli hedeflerimiz var. Takımımı yarı yolda bırakmak istemem. Bu nedenle şu anda transferle ilgili bir şey düşünmüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 9
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim min jae
    Cevapla
  • Ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin fikri ayni=Ali Koç istifa! Adamın istifa etmeye de niyeti yok.
    Cevapla
  • Ahmet 272636r7283837 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener kadar oyuncuları şişiren yok. Zamanında Ozan Tufan'ı 20'den aşağı vermeyiz dediler gördük. Pelkas'ı 15'e satıyorlardı. Szalai'yi de 25'e satacaklardı sözde. Bunu da 20'ye satacaklarmış, satarsınız aynen. Hepsini topla 25 MN eder etmez.
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    hamza dogruyu soylemis...
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırk gün aynı yalanı söylersen gerçek olurmuş. Kaçıncı gün bugün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle