Futbolculara ıslık, yönetime istifa protestosu...

Başakşehir'e 1-0 mağlup olan ve lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Ülker Stadı'nda bulunan Sarı Lacivertli ekip; taraftarları ve futbolcuları ıslıkladı, yönetimi ise istifaya davet etti.

Futbolculara ıslık, yönetime istifa protestosu...
Futbolculara ıslık, yönetime istifa protestosu...
GİRİŞ 05.02.2022 21:53 GÜNCELLEME 06.02.2022 00:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 'de bu sezon işler hiç de iyi gitmiyor. Kadıköy'de 1-0 kaybedilen ve zirve yarışında liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor 'un tam 20 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de taraftarlar, futbolcular ve yönetimi hedef aldı.

'Söylesene başkan, ne oldu sözlerin?'

61. dakikada Berkay Özcan'ın golü sonrası protestolara başlayan taraftarlar, Başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti, ''Söylesene başkan, ne oldu sözlerin? Koskoca Fener'i ne hale getirdin!'' tezahüratlarında bulundu.

Futbolcular da nasibini aldı

Taraftarlar, yönetimin yanı sıra oynanan futbol nedeniyle futbolcuları da ıslıkladı. Son 8 maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen Kanarya, topladığı 37 puanla 5. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor'a konuk olacak.

YORUMLAR 20
  • fb07 2 yıl önce Şikayet Et
    daha diyorki aykutu göndermemeliydik yaw başakşehiri bile kısır ve korkak futbolla küme düşürecekti yönetim el attı bak başakşehir aynı oyuncularla ikinci olacak nerdeyse.ucuz futbolcular ve korkak futbol ile olmazzz.istersen costayı getir bu oyun tarzı ve kalite düşüklüğü ile kim gelse olmaz golde atamaz.van pörsiyi yiyen bu oyun tarzı ve anlayıştı
    Cevapla
  • K578353 2 yıl önce Şikayet Et
    buyuk baskan nerde vizyonun
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç iyi bir yönetici olsaydı Koç ailesi holdingin başına geçirirdi. Aziz Yıldırım'ın yanında da boş boş durmuş bu adam. İnsan birşeyler öğrenirdi.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Islıklayan lar, istifa ya davet edenler ÇÖZÜMÜNÜZ BU MU..
    Cevapla
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    ortada futbol olsa,herkez herkezi yenebiliyor diyeceğim ama kaliteli bir oyunda yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle