Dimitris Pelkas'tan İsmail Kartal sözleri

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas, sarı lacivertli takımın Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dimitris Pelkas'tan İsmail Kartal sözleri
Dimitris Pelkas'tan İsmail Kartal sözleri
GİRİŞ 29.01.2022 18:10 GÜNCELLEME 30.01.2022 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e verilen milli arada Fenerbahçe, Antalya'da kampını geçiriyor. Sarı lacivertlilerin Yunan futbolcusu, bugün gerçekleştirilen idman öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve soruları yanıtladı. 

Öncelikle kampı değerlendiren Pelkas, “Burada bulunmak keyifli. Takım arkadaşlarımızla burada beraberiz. İyi ve sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

FUTBOL BENİM HAYATIM
 
Kişisel performansı ile ilgili soru üzerine Dimitris Pelkas, “Futbol böyle bir şey. Her gün farklı durumlar olabiliyor. Ummadık şeylere rastlayabiliyorsunuz. Hayat gibi inişler, çıkışlar olabiliyor. Burada önemli olan dengede kalabilmek, bu gibi durumlarda dengeli olabilmek. İyi performans gösterirken ayaklarınız havadadır, kendinizi çok iyi hissedersiniz. İşler iyi gitmediğinde ise hayal kırıkları yaşarsınız. Her ne olursa olsun çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Güçlü bir mantalite ile bunu sürdürmeniz gerekiyor. Bana göre başarıya giden yol bunlardan geçiyor. Futbol içinde zor durumlar olabiliyor. Söylemiş olduğunuz gibi sakatlıklar bunlardan bir tanesi ama ben bunu hiçbir şekilde mazeret olarak gösteremem. Çalışmaya devam edip, iyi performansımı göstermem adına geri dönmem gerekiyor. Bunun farkındayım. Ben futbolu çok seviyorum. Futbol benim hayatım. Aynı şekilde güçlü bir şekilde devam etmem gerekiyor. Takımıma yardım etmem gerekiyor çünkü takım bana her türlü destek oluyor. Ben de takımım ve arkadaşlarım için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.
 
SIKI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

Aldığı süreyi yeterli bulup, bulmadığıyla ilgili Pelkas, “Bu süre bazıları için yeterli, bazıları içinse yeterli olmayabilir. Açıkçası bu tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Herkes ister oynamayı, herkes sahada iyi bir performans ortaya koymak ister. Bazen iyi, bazen kötü performans ortaya koyarsınız. Bunun içindeki etkenler çok fazla. Biraz önce söylemiş olduğum gibi ben sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim. Hala takıma yardımcı olabileceğimi, yararlı olabileceğimi gayet iyi biliyorum. Sonrasında da Tanrı isterse eğer takımın ihtiyaçlarını karşılamak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.” dedi.

HOCAMIZ İSMAİL KARTAL,  NAZİK, HOŞ VE ADİL BİR İNSAN

İsmail hoca geldikten sonra takım içinde neler değişti? sorusuna Pelkas, “İyi bir gruba sahip olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Buradaki herkes iyi niyetli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hocamızla çok uzun süre çalışma fırsatı bulamadık. Kendisi nazik, hoş ve adil bir insan. Rahatlıkla bunu görebiliyorum. Futbolcular olarak çalışmaya ve odaklanmaya devam etmeliyiz.  Hak edilen yere gelebilmek adına, takımı hak ettiği noktaya taşımak adına elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Hedeflerimiz var ve başarılı olmak istiyorsak bunu beraber yapabiliriz. Çalışarak, birlik olarak, aile olarak ileriye gitmek istiyoruz.” yanıtını verdi.

TARAFTARLARIMIZ YANIMIZDA OLDUĞUNDA ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ
 
Hedefler ve taraftarlar içinse Pelkas, “Öncelikle taraftarla başlayayım. Onların şu anda mutsuz hissetmeleri gayet normal. Daha önce söylemiş olduğum gibi takımı hak ettiği noktaya getirdikçe onları daha mutlu edebiliriz, göstereceğimiz olumlu performansla beraber onlara umut verebiliriz. Biz onların güçlerini her zaman hissettik. Onlar bizim yanımızda olduklarında biz çok güçlüyüz. Bize çok büyük güç ve motivasyon katıyorlar. Hedeflerimiz hala devam ediyor. Lig de aynı şekilde hala bitmedi, oynanacak 15 maç var. Kupa hedefimiz var; Medipol Başakşehir maçında sonra Kayserispor’la oynayacağız. Konferans Ligi’nde oynayacağımız maçlar var. Bunlar bizim hedeflerimiz ama maç maç bakmak zorundayız. Her maçı geldiğinde değerlendirmeli, ona göre odaklanarak maça çıkmalıyız. Dolayısıyla şimdiden bir şey söylemek doğru değil. Her maçın havası, hikayesi farklı. İnanıyorum ki, bana göre en iyi yol maç maç odaklanarak devam etmek olacaktır.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • yarmalenko 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür anlayabilmişseniz artık mazaret üretmeyi bırakıp aldığınız paranın karşılığını verme zamanı geldiğini gördüyseniz ne mutlu taraftar maça siz güzel oynarsanız gelir
    Cevapla