Fenerbahçe'de Seferovic için temaslar başlıyor!

Forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe için Benfica'nın satış listesine koyduğu İsviçreli golcü Seferovic gündeme geldi.

Fenerbahçe'de Seferovic için temaslar başlıyor!
Fenerbahçe'de Seferovic için temaslar başlıyor!
GİRİŞ 23.01.2022 09:55 GÜNCELLEME 23.01.2022 09:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sezonun ikinci yarısında kadrosuna forvet takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan Vedat Muric'le ilgili gelişmeleri takip ederken diğer taraftan başka isimleri de listesine almıştı. Bunlardan birinin de Benfica'dan Haris Seferovic olduğu yönünde iddialar vardı. Önceki gün Portekiz'den müjdeli haber geldi.

Kanarya'nın istediği İsviçreli golcüyü Benfica satış listesine koydu. Bu gelişme sonrasında menajerlerin de 29 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe'ye önerdikleri öğrenildi. 2024'e kadar kulübüyle sözleşmesi olan Seferovic'in transferi konusunda hafta içinde resmi temasların başlaması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    beter olun ulan. Nefret etmeye basladim tuttugum takimdan
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    fb alamaz çünkü becerikli yönetici yok aziz başkan olsaydı alın dedimi iş biterdi
    Cevapla
  • yusuf27 2 yıl önce Şikayet Et
    oley oley safari oviç geliyor oley bir kaç sene kalmaz sizlerinde küme düştüğünü görürüz inşallah Türk futbolunun yüz karaları 3. 4 reziller takımlar decoder almaya cağım bu beinspor da gol atın ca bir tarafını yırtan spikerler var ya onlar a inat bitirdiniz türk futbolunu keneler gibi hemen değil yavaş yavaş kan eme eme bu ayrım bitsin alacağım kaç para olursa olsun alırım
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener Al bir Hurdayı daha Bunlar akıllanmayacak yokmu 21-22 yaşında Forvet 10-15 oynatabileceğin
    Cevapla