Roland Sallai transfer ateşini yaktı! Fenerbahçe...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta forma giyen 24 yaşındaki Macar yıldız Roland Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabından takip etti.

Roland Sallai transfer ateşini yaktı! Fenerbahçe...
Roland Sallai transfer ateşini yaktı! Fenerbahçe...
GİRİŞ 19.01.2022 10:31 GÜNCELLEME 19.01.2022 10:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin birçok transferinin danışmanlık şirketi olan ROGON menajerlik firmasının bir oyuncusu olan Sallai, Fenerbahçe'nin antrenman fotoğraflarının olduğu paylaşıma da alev emojisi attı.

1997 doğumlu Macar futbolcu, sağ ve sol kanatlarda görev yapıyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan Macar oyuncu, Bundesliga'da Freiburg forması giyiyor.

Kariyerine ülkesinin takımlarında başlayan Sallai, Palermo ve Apoel Nikosia formaları da giydi. Kariyeri boyunca 194 maça çıkan Macar oyuncu, 27 gol ve 21 asist yaptı.

YORUMLAR 9
  • Menememli Sucuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece takibe aldı arkadaşlar ben sadece milli takımında beğeniyorum sallai'yi
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir transfer olur eğer gerçekleşirse
    Cevapla
  • THE TURKS 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha şaka gibi ya, Aziz başkan döneminde Hazardarı, Hakim Ziyechleri ,Sow ları kovalıyorduk şimdi almanyanın orta sınıf takımında forma şansı bulamayan oyuncuları kovalıyoruz, bu zamana kadar Ali Koç u hep destekledim ama bu kadarı da fazla biz bunları haketmiyoruz taraftar olarak. Önce forvet getir git Divock Origiyi getir.
    Cevapla
  • Husam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç un hurdalıgı oldu FB Aziz başkanı çok ararlar əvvəldən yıldız oyuncu transferi var şimdi ikinci ligde üçüncü ligden
    Cevapla
  • Komikkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayyy heyecandan bayilacaktım nerdeyse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle