Vitor Pereira için Everton iddiası!

Rafa Benitez ile yollarını ayıran İngiliz ekibi Everton'da teknik direktör arayışları devam ediyor. İngiliz ekibin adayları arasında Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın bulunduğu iddia edildi.

Vitor Pereira için Everton iddiası!
Vitor Pereira için Everton iddiası!
GİRİŞ 19.01.2022 09:46 GÜNCELLEME 19.01.2022 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rafa Benitez ile yollarını ayıran İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da teknik direktör arayışları devam ediyor. İngiliz ekibin yeni teknik direktörünün kim olacağı merak edilirken Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'nın adaylar arasında yer aldığı ileri sürüldü.

Sky Sports'ta yer alan habere göre Everton, Benitez'in yerine Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho'yu getirmek istiyor. Ancak şu an için resmi bir girişim bulunmamakla birlikte Mourinho'nun, İtalyan ekibinde 2024 yılına kadar sözleşmesinin bulunması nedeniyle takımdan ayrılması beklenmiyor.

Everton'ın teknik direktörlük görevi için gündemine gelen bir diğer isim ise Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira. Portekizli teknik direktör daha önceki yıllarda da kulübün gündemine gelmiş ancak sonrasında şu anda Real Madrid'in başında olan Carlo Ancelotti göreve getirilmişti.

YORUMLAR 2
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar her şeyi planlamayla yapıyorlar Everton nere vitor kimin nesi.orası ingilizler sinsi millet ama akıllariyla iş yapan millet.Onlarda aptallığa yer yok.onlar boşa kürek sallamazlar.
    Cevapla
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Evertonun kapısından.bike içeri sokmazlar.orası fenerbahçe değil.yazık fenerbahçemize kimleri başımıza taç etmişisiz.çok yazık.
    Cevapla