Fenerbahçe, Ferreira için harekete geçti!

Brezilya basını, Fenerbahçe'nin Gremio'dan Aldemir dos Santos Ferreira için harekete geçtiğini duyurdu.

Fenerbahçe, Ferreira için harekete geçti!
Fenerbahçe, Ferreira için harekete geçti!
GİRİŞ 17.01.2022 12:36 GÜNCELLEME 17.01.2022 13:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vitor Pereira'nın ayrılmasının sonra ikinci kez Fenerbahçe'ye dönen İsmail Kartal, Antalya beraberliğinin ardından basın toplantısında, transfer vurgusu yapmış ve "Bu takıma transfer gerekli." demişti. Hem Kartal'ın elini güçlendirmek hem de gelecek sezonun planlamasını yapmak isteyen yönetim, yeni teknik adamının talebi doğrultusunda transfer için düğmeye bastı.

Yönetime "Takım hücuma çıkamıyor." diyen Kartal'ın öncelikli olarak bir kanat oyuncusu ve bir santrfor istediğini söylediği belirtildi. Kartal'ın raporunun ardından Gremio'dan Ferreira için temas kuruldu.

FERREIRA'DA RAKİP AL HİLAL

Brezilya basını da Fenerbahçe'nin Ferreira için Gremio ile görüştüğünü ancak 24 yaşındaki kanat oyuncusuyla Al Hilal'in de ilgilendiğini duyurdu. (Akşam)

YORUMLAR 2
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    oyunculara yan ppas geri pas yerine ileri uca atılan pas ve her mevkiden atılan şuta öncelik verilirse birşeyler degişir.orta sahadan gol yiyen takım ceza sahası etrafında topu kaptırana degin niçin dolaştırır biran önce ya şut at yada ortala nedir bu pas yüzdesi puan getirmez bunlar nasıl profesyonel ayrıca 1.5 milyon euro üzeri kazanan bütün futbolcuları gönder gitsin maçtan çok parayı nerede ezeceklerini düşünüyor bunlar
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'liler,Ali Koç'u göndermek üzere ne zaman harekete geçeceksiniz?
    Cevapla