Fenerbahçe'de rota: Boupendza!

Vedat Muriç için West Bromwich’in aniden devreye girmesi sonrası yönetim, eski gözdesi Aaron Boupendza için de yeniden harekete geçti.

Fenerbahçe'de rota: Boupendza!
Fenerbahçe'de rota: Boupendza!
GİRİŞ 15.01.2022 09:21 GÜNCELLEME 15.01.2022 09:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsmail Kartal’ın yönetime sunduğu raporda forvete takviye yapılması, öncelikli istekleri arasında yer alıyordu. Zaten Fenerbahçe de bir süredir bu bölgeye transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyordu. 1 numaralı hedef Vedat Muriç’ti ancak West Bromwich’in devreye girmesi sonrası Sarı-Lacivertliler bir başka eski gözdesini yeniden radarına aldı: Aaron Boupendza... Şu anda Gabon Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden golcü oyuncu, sezon başında transfer olduğu Al-Arabi’de aradığını bulamadı.

4 milyon 250 bin Euro'ya gitmişti!

Boupendza, Türkiye’ye dönmeye ve geçen sezon ara transfer döneminde kapısından döndüğü Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor. 25 yaşındaki forveti kiralamak için Sarı-Lacivertliler harekete geçti. Al-Arabi, sezon başında Boupendza için 4 milyon 250 bin Euro ödemişti. Katar ekibi buna yakın bir rakama oyuncusunu satmaya hazır.

Ancak Fenerbahçe, ilk etapta kiralayıp, sezon sonunda, anlaşılacak yeni teknik adamın talebine göre bonservisini almayı planlıyor. Al-Arabi bunu kabul ederse, geçen sezonun Süper Lig gol karlı olan yıldız futbolcu ikinci yarıda Çubuklu formayı giyecek.

YORUMLAR 5
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koç İSTİFA ali koç İSTİFA ali koç İSTİFA
    Cevapla
  • Ayyildizim 2 yıl önce Şikayet Et
    3 ya da 3.5 verin alin potansiyeli var duydun mu Ali gidipte macera arama
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Murigi de Boupenza da ÖLMÜŞ ARTIK.. Paraları çöpe atmayın..
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi alırsanız alın ; Ali Koç bu işten anlamıyor
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    3 e alın bence kadrodakilerden iyi
    Cevapla