Fenerbahçe, Pereira ile FIFA'lık oldu!

Fenerbahçe yönetiminin sözleşme feshi için 1.5 milyon Euro teklif ettiği Vitor Pereira tüm alacağı olan 2.5 milyon Euro'yu isteyince taraflar FIFA'lık oldu.

Fenerbahçe, Pereira ile FIFA'lık oldu!
Fenerbahçe, Pereira ile FIFA'lık oldu!
GİRİŞ 09.01.2022 10:10 GÜNCELLEME 09.01.2022 10:10
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler'in, sezon başında 'Yarım kalan hikayeyi tamamlamak' için göreve getirdiği teknik direktör Vitor Pereira ile yollar, daha sezonun ilk yarısı bitmeden ayrılmıştı.



Pereira, gönderilmeden önce Başkan Ali Koç, "Hocamızın sözleşmesinde tazminat maddesi yok" demişti. Ancak karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı söylense de Pereira, Fenerbahçe 'yi bir kez daha FIFA'ya şikayet etmişti.



Bunun nedeni de ortaya çıktı. Yönetimin, 2 yıllığına toplamda 4 milyon Euro'ya anlaştığı ve göndermeden önce 1.5 milyon Euro'sunu ödediği Portekizli hocaya, "1.5 milyon Euro daha verelim" dedi.

İkinci kez aynı olay

Ancak Pereira, "Kalan 2.5 milyon Euro'nun tamamını isterim" cevabını verdi. Taraflar anlaşamayınca, konu FIFA'ya taşındı. Yani Koç yönetimi, Aziz Yıldırım döneminde 1.9 milyon Euro tazminat hakkı kazanan Pereira'nın ikinci kez tazminat parasını ödemekle karşı karşıya kaldı.

YORUMLAR 55
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç da piyasa adamı olmuş. Versene adamın parasını. Sözleşme yaparken aklın neredeydi?
    Cevapla
  • gurhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar beceriksiz yöneticiler ülkenin en büyük firmasının sahibi. Sonra tabi ki dünya çapında rekabet edecek firmalarımız olmaz. Basiretsizlik, beceriksizlik, iş bilmezlik ne ararsan var.
    Cevapla
  • Aziz Payidar 2 yıl önce Şikayet Et
    Taraftardan topladığı paraları 5 para etmez hocalara ve topculara dağıtıyorlar,yazık günah,ülke ne halde bunlar hala milyon dolarları israfa devam ediyorlar.
    Cevapla
  • SEDAT KALFA 2 yıl önce Şikayet Et
    daum u gibi bi paragöz ü getirin bunun gibi 4 gözle bekliyo atmaca gibi YILMAZ VURAL BEDAVA ÖBÜRLERİ 5 PARA ETMEZLER MİLYON YURO LAR ... 64 YAŞINDAYIM .. FENERBAHÇE Lİ liğimden utanmaya başladım .. MAALESEF
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz ki. Adam kara kaşınıza kara gözünüze mi bakacaktı. Hayali vardı tamamlamaya gelmişti. İlk geldiğinde yarım aldığı paranın tamamını alacam diyor bu kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle