Joachim Löw, Alman basınına açıkladı! Fenerbahçe...

Joachim Löw, şartlarının kabul edilmesi halinde Fenerbahçe’nin başına geçebileceğini söyledi. Alman teknik adam, "En büyük endişem; olası bir imaj kaybı" ifadelerini kullandı

Joachim Löw, Alman basınına açıkladı! Fenerbahçe...
Joachim Löw, Alman basınına açıkladı! Fenerbahçe...
GİRİŞ 08.01.2022 11:11 GÜNCELLEME 08.01.2022 11:11
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Yeni teknik direktörünü hâlâ belirleyemeyen Fenerbahçe yönetiminin takımın başına getirmek için yoğun çaba harcadığı Joachim Löw, Alman medyasına verdiği demeçte imaj endişesi taşıdığını söyledi.




"GÖREVİ KABUL EDEBİLİRİM"

Sarı-lacivertli kulüpten teklif aldığını doğrulayan 61 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Şartlarımı sundum. Ancak bu şartların kabul görmesi halinde görevi kabul edebilirim" şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK KORKUM İMAJ KAYBI"

Aslında en büyük hayalinin İspanya'da çalışmak olduğunu vurgulayan Joachim Löw, "Kafamdan geçen takımın profillerine Leipzig gibi proje kulüpleri uyuyor. En büyük endişem; olası bir imaj kaybı. Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim taktirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim ve olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm" ifadelerini kullandı.

FUTBOLUN PATRONU OLMAK İSTİYOR

Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye sunduğu şartlardan en önemlisi; tek başına futbolun sorumluluğunu üstlenmek. Bu, U-11'den A takıma kadar tüm birimleri kapsıyor.



Ayrıca kendi scout ekibini getirmeyi şart koştu. Alman çalıştırıcı, transfer de istiyor ancak büyük bir değişim yanlısı değil. 5-6 nokta isimle takımın istenilen düzeye geleceğine inanıyor.



Taraflar burada fikir birliğine varamıyor. Çünkü Löw'un talebi kabul görürse yönetimin çalıştığı menajerlik şirketi devre dışı kalacak. (Sabah)

YORUMLAR 50
  • Aryuden 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahsedilen paralar akıl alır gibi değil.Ali koç gider ayak son vuruşunu yapacak.
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen bosta getirmez. Sonra GS Sergen i alip sampiyon olur ancak ozaman biz biliyorduk derler. Sizin kadar kötü yönetim görmedim.
    Cevapla
  • İstanbul umraniyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu istenen paralar cok fazla ben olsam fenerbahce yonetim yerinde sayin aykut kocaman yilmaz vural ismail kartal dan bir tanesi ile sezon sonuna kadar sozlesme imzalarim sezon sonunda tekrar teknik direktor ile durum degerlendirmesi yaparim onume bakarim cunku yabanci teknik direktorler gorevine son verince cok buyuk tazminat vermeniz gerekiyor ortada basari yok birde ustune razminat verdinizmi paralar boşa gitmiş oluyor
    Cevapla
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki adam niye gelsin. Hedef varsa sorumluluğu vereceksin. O zaman para konusunda plan yap. Parayı çarçur yapma. Galibiyet üzerine sözleşme yap.
    Cevapla
  • SEDAT KALFA 2 yıl önce Şikayet Et
    TEK ÇARE YILMAZ VURAL dır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle