Fenerbahçe teknik direktörünü bu hafta açıklayacak! İşte adaylar...

Vitor Pereira ile yollarını ayıran ve hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni teknik direktör bu hafta belli olacak.

Fenerbahçe teknik direktörünü bu hafta açıklayacak! İşte adaylar...
Fenerbahçe teknik direktörünü bu hafta açıklayacak! İşte adaylar...
GİRİŞ 03.01.2022 09:44 GÜNCELLEME 03.01.2022 11:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk yarıda inişli çıkışlı bir performans çizen Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira yollar ayrılmıştı. Pereira sonrası Fenerbahçe'nin başına kimin geleceği merak ediliyor. Neredeyse her sezon bir hoca değişen takıma taraftarlardan da tepkiler gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör için adaylarını belirlemiş ve görüşmelere başlamıştı. Hoca arayışlarına devam eden F.Bahçe'de koltuğa en yakın isim Slaven Bilic olarak görülüyor. Sezon başında da temas kurulan, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası da tekrar iletişime geçilen Hırvat teknik adam Bilic'e teklif götüren sarı-lacivertliler, gelecek habere odaklandı.

İKİ YERLİ HOCA MASADA

Bu hafta her şeyin netleşmesi beklenirken, masada bir dönem F.Bahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal ve Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk'un ismi de var. F.Bahçe yönetimi, camiayı bilen bir hoca olan İsmail Kartal'ı B planı olarak belirledi.

B PLANI İSMAİL KARTAL

Kanarya, Bilic'ten kötü haber gelmesi halinde sezon sonuna kadar eski teknik direktörü İsmail Kartal'ı takımın başına getirmeyi planlıyor.

2014-15 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal, 46 maçta 30 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 6 beraberlik almıştı. Bu maçlarda toplamda 88 gol Fenerbahçe, kalesinde de 44 gol görmüştü. 46 maç sonunda 100 puan toplayan İsmail Kartal, maç başına 2.17 puan ortalaması yakalamıştı.

SON ALTERNATİF OKAN BURUK

Alternatif ise en son Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk… Daha önce Joachim Löw ve Jorge Jesus ile de görüşülmüş ancak sonuç alınamamıştı.

2017-18'de Akhisar'la Türkiye Kupası, 2019-20 sezonunda Başakşehir'le Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 48 yaşındaki teknik adam Okan Buruk, sezon başında da düşünülmüş ancak özel sorunları sebebiyle takım çalıştırmak istemediği için teklif götürülmemişti.

29 Ocak 2021'de Başakşehir ile yollarını ayıran Buruk, yaklaşık 1 yıl görev yapmıyor ve gelen birçok teklifi reddetti.

YORUMLAR 10
  • Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Löw ve Jesus haricindekiler hikaye...
    Cevapla
  • mns 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hocaları denediniz. Bir kerede bizim Merkez Camiinin hocasını deneyin. Bunlardan daha iyi hocadır kendisi.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bire bir maç mı yaptınız?
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldı paran yok kıvranıyorsun :)) böyle dewam başkan :)
    Cevapla
  • Uzun vade 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca bu sezon göreve getirilmeli onunla birlikte gelecek sezonun hocasıylada şimdiden anlaşılmalı , ve bu durum iki hocayada söylenmeli.
    Cevapla
  • Aliii 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca gelmesi denenmesi lazım
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç ilk geldiğinde aykut kocamanı gönderdin hatayı orda yaptın. Bari şimdi doğru yapta futbolu bilen tecrübeli bi hoca getir yılmaz vuralı getir yada zico olabilir alexle beraber başka hocalarla macera aranmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle