Fenerbahçe'de büyük tehlike! Bedelsiz ayrılabilirler...

Fenerbahçe’de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, dün itibariyle yani 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Avrupa’dan her kulüple görüşebilecek.

GİRİŞ 02.01.2022 10:42 GÜNCELLEME 02.01.2022 10:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 2 genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 30 Haziran 2022’de sözleşmeleri sona erecek iki genç futbolcu henüz Fenerbahçe ile resmi bir anlaşma imzalamadı. Sarı-lacivertli kulüp hem Ferdi hem de Berke ile görüşmelerini yaptı. Önümüzde hafta içinde yeni görüşmelerin yapılması bekleniyor.

AVRUPA'DAN YAKIN TAKİP 

Ancak dünden itibaren Avrupa’dan herhangi bir kulüp de iki genç yıldızla görüşme yapma şansına sahip. Zaten iki genç yıldız Avrupa’daki birçok takımın takip listesinde bulunuyor. Birçok önemli kulübün scout ekipleri Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer’i uzun zamandır izliyor.

GENÇ OLMALARI DİKKAT ÇEKİYOR 

Bu sezon da Fenerbahçe’de başarılı olan iki genç yıldızın takipçi sayısı daha çok arttı. Özellikle son dönemde Avrupa’ya açılan Türk futbolcuların sayısı da artmış durumda. Bu açıdan bakıldığında 22 yaşındaki Ferdi ile 21 yaşındaki kaleci Berke, yaşları, potansiyelleri ve performanslarıyla gelecek vaat ediyor.

BEDAVAYA KAPTIRABİLİR 

Bu nedenle dün itibariyle Fenerbahçe’nin elini çabuk tutması gerekiyor. Aksi takdirde iki potansiyelli genç yıldız bedavaya Avrupa kulüplerine kaptırılabilir.

SIKI DOSTLAR 

Sarı-lacivertlilerde bu sezon saha içinde yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer saha dışında da çok iyi arkadaşlar. İki yıldız aynı yaşta oldukları için de saha dışında birlikte vakit geçiriyor, iyi anlaşıyor.

İKİSİ DE FORMDA 

Bu sezon özellikle Vitor Pereira yönetiminde iki genç yıldız da parladı. Özellikle Ferdi Kadıoğlu performansını yukarı çekti ve Fenerbahçe’deki en iyi dönemini geçirdi. 22 yaşındaki Ferdi, 22 resmi maçta oynadı, 2 gol 2 asist yaptı. Altay Bayındır’ın sakatlanmasıyla kaleyi devralan 21 yaşındaki Berke Özer de 14 resmi maçta eldivenleri giydi.

2022 ZOR BAŞLADI 

Yeni yıla belirsizliklerle giren Fenerbahçe’de yoğun bir mesai yaşanıyor. Henüz teknik direktörünü seçemeyen, Ferdi ve Berke Özer ile henüz sözleşme yenilemeyen, hoca belli olmadığı için transferde beklemeye geçen ve sportif başarı bekleyen camianın baskısını hisseden yönetim zor bir haftaya başlıyor. 2022’nin ilk haftası tüm bu belirsizlikler altında geçecek.

YORUMLAR 9
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de çok yetenekli değil. Fenerde bile zor oynuyorlar.
    Cevapla
  • beceriksiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc bunlari kacir tam olsun
    Cevapla
  • HAKKI 2 yıl önce Şikayet Et
    berke'yi ülkesinin üst liginde oynayan hiçbir avrupa kulübü transfer etmez.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut... 2 yıl önce Şikayet Et
    Yolları Acik olsun...
    Cevapla
  • büdü 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet öyle olacak. :) DD
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç yeteneklerin FB de kalarak büyük futbolcu olacaklarını düşünmeleri absürt, absürt olduğu kadar da vizyonsuzluktur. Çünkü bu yönetim kadrosu ve böyle takım idaresiyle burada kaldıkları sürece kendilerini boşuna heba edeceklerdir.
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Ali fb kalsın oynasın 35 den sonra hocada olsun ama gelişim kaydedebilmek için transfer olması daha faydalı olur. Antrenman yaptıran ve yaptığın futbolcular iyi olacakki gelişim sağlasın. Fb şuan o ortam yok. Şuan takım formsuz özgüven kaybı bile yaşar.
    Cevapla
  • Haklısın ama... 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu absürt ile vizyonsuzluk kelimelerin Türkçesi yokmudur. Mesela mantık dışı, olumsuz, hayali ve öngörüşsüz ??
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    FB de kalip 35 yasina kadar oynasalar yetmezmi? kazandiklari para sülalelerine yeter. FB kücük kulüp mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle