Erol Bilecik'ten, Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasına tepki!

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun şampiyonluğa ilişkin "Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" ifadelerine tepki gösterdi.

 Erol Bilecik'ten, Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasına tepki!
Erol Bilecik'ten, Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasına tepki!
GİRİŞ 26.12.2021 11:39 GÜNCELLEME 26.12.2021 12:00
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun şampiyonluk konusunda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Ağaoğlu'nun açıklamalarının ligin ikinci yarısı adına soru işareti yaratacak tarzda olduklarını belirtti. 

Ahmet Ağaoğlu ne demişti?

0-0 sona eren Başakşehir maçı sonrası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdikleri mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" açıklamasını yapmıştı. 

'Oynanacak maçları “?” haline getirecek bir açıklamadır'

Ahmet Ağaoğlu'nun şampiyonluk hakkındaki ifadelerine Twitter üzerinden cevap veren Erol Bilecik, "Bu açıklama, futbol dinamiklerinin olağan akışına aykırıdır. Zira ligin 2.yarısında oynanacak maçları “?” haline getirecek bir açıklamadır. Kıymetli Anadolu kulüplerimizin her zaman olduğu gibi hakkıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 76
  • Dımdızlak 2 yıl önce Şikayet Et
    yar saçların lüle lüle, bilecik benziyor süpermene... o süpermen hayalidir, konuver bir an önce yere...
    Cevapla
  • Gerçektenmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye Alanya,Antalya ,Sivas Rize arka bahçeniz diyemi
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Buna 2 yıl önceki vakadan sonra malatyayıda ekleyebiliriz. Bedava futbolcu veren takımlarıda. En kısa en basit örnek yenildiğimiz Antalya maçı ve antalyanın sonraki maçları çok konuşmaya gerek yok. Anlamayan yine anlamıyor ortam bu. İnşallah bazı Anadolu takımları maşa olmaktan vazgeçer yoksa silindir gibi biz üzerinden geçeriz.
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hafızamızı zorlayalım. 2 sene önce yine malum takımla çekiliyoruz Malatya başkanının sergilendiği bazı tutumlar vardı. Amacı ne malatyanın İstanbulun arka bahçesi olmak. Arkadaş kimse kimsenin arka bahçesi olmasın. Pilot takımıda olmasın. Herkes çıksın kendi için oynasın. Akşam başak kendi içinmi oynadı başkası içinmi bunları göreceğiz. TS 2011 de kendi kiraladığı futbolcu yüzünden 2 puan bıraktı. Ama başka başkanlar kiraladığı futbolcuları kendi maçlarında oynatmama maddesi koydurdu. Her takımın hedefi olmalı. Sonra sezon sonunda Anadolu takımları büyük takımlara iyi futbolcularını hediye ediyor. Bıkmadınızmı bu iğrenç ortamlardan.
    Cevapla
  • Sportmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları yanlış anlamış.birbirimize yatalım demek istemedi.istanbul kulüplerine yatmaktan vazgeçip hakkaniyetli mücadele edilirse bazı şeyleri düzeltiriz ve buda sizin başarınız olur demek istemiş olabilir
    Cevapla
  • kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    açıklama da sıkıntı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle