Fenerbahçe'de sürpriz Vitor Pereira kararı!

Fenerbahçe yönetimi, camiada ağırlıklı kesimin gönderilmesi taraftarı olduğu teknik direktör Vitor Pereira'nın devre arasından önce gönderilmesine sıcak bakmıyor.

Fenerbahçe'de sürpriz Vitor Pereira kararı!
Fenerbahçe'de sürpriz Vitor Pereira kararı!
GİRİŞ 17.12.2021 09:01 GÜNCELLEME 17.12.2021 22:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Puan puan eriyen Fenerbahçe, zirve yarışını uzaktan takip ederken Beşiktaş maçına iki gün kala camiada sinirler gergin. Haftalardır eleştirilerin odak noktasındaki Vitor Pereira’ya yönelik tepkiler Gaziantep yenilgisiyle tavan yapmış ve taraftar hocayı istifaya davet etmişti.

YÖNETİM ŞİMDİLİK HOCANIN ARKASINDA

Portekizliden istediği cevabı alamayan tribünler yönetimden de beklediği reaksiyonu görebilmiş değil. Aksine, takımla arasındaki bağlar kopan Vitor Pereira’yla devre arasına kadar bir ayrılık görünmüyor.

YERLİ HOCA İHTİMALİ

Hâlâ şampiyonluk umudunu koruduğunu söylese de motivasyonunu kaybeden Vitor Pereira, istifaya yanaşmazken yönetimin yavaş hareket etmesinin arkasında yatan sebep henüz yeni hoca konusunda kesin kararın verilmemiş olması. Portekizli gittiğinde hoca aramak istemeyen sarı lacivertliler, Slaven Bilic’le sözleşmişti. Ancak dövizdeki sert yükseliş sebebiyle adımlar dikkatli atılıyor. Hem gideceklere hem geleceklere ödenecek paralar sebebiyle yerli hoca ağır basmaya başladı.

YORUMLAR 8
  • Özkan king 2 yıl önce Şikayet Et
    He bu FB bu vitor kafasıyla devam ederse şampiyonluk bitime 2 ay kala gider gönderin gitsin işte he bide bu Ali Koç ta gitsin artık FB yi ne hâle getirdiniz 3 yılda
    Cevapla
  • dadaş. 2 yıl önce Şikayet Et
    durun durduğunuz yerde. aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. yok yere para ödemek kolay mı. zaten takım ekonomisi zor durumda. bekleyin adam düşe kalka gidiyor. illaki şans döner.
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    yav bu yeteneksiz teknik direktörle yeteneksiz rossi meyer berisha ile nasıl şampiyon olmayı düşünüyor bu yönetim anlamış değilim.aziz yıldırım kimi kovduysa onu geri getirdiler. bu nasıl bi vizyondur.uçak alıyorsun adanalı tır şöförüne emanet ediyorsun uçur diye :)))
    Cevapla
  • SEYİRCİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim sıcak bakmıyor da Yönetime sıcak bakan kaldı mı? Devre arasıymış değilmiş, bir gün bile beklemeyip DEFOLSUNLAR
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    gönderilmesin. Bizde yasli yildizlari transfer edebilirdik ama biz baska bir yol sectik. Daha genc oyunculardan olusan takima zaman gerek. GS dede ayni sorun var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle