Fenerbahçe için Kenan Koçak iddiası

Süper Lig'de ezeli rakip Beşiktaş ile hafta sonu oynanacak dev karşılaşma öncesi Fenerbahçe'ye sürpriz bir teknik direktör iddiası gündeme geldi.

GİRİŞ 16.12.2021 13:32 GÜNCELLEME 16.12.2021 13:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Sarı lacivertli ekipte kötü gidişatın, oynatılan oyun sisteminin ve eleştirilerin hedefinde Portekizli teknik direktör Vitor Pereira bulunuyor.

Derbide kaybedilecek olası bir puan kaybında kesinlikle yolların ayrılması beklenen Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim gündeme geldi.

KENAN KOÇAK SÜRPRİZİ

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Türk bir teknik direktör ile çalışma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Kuntz'un görevi geldiği A Milli Takım'da yardımcılık yapan Kenan Koçak'la görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'nin ilk teması kurduğu iddia edilen Kenan Koçak'ın çalışmış olduğu son 3 takımdaki puan ortalamaları:

Hannover 96: 1.39
Sandhausen: 1.21
Waldh Mannheim: 1.63

PEREIRA'NIN YENİ ADRESİ BREZİLYA

Ayrıca Fenerbahçe'den ayrılması kesin gözüyle bakılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira için Brezilya'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. Brezilya basını Pereira'nın Flamengo'ya gideceği iddia edildi.

YORUMLAR 23
  • Mahmut Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu takımı bir rahat bırakın,kim gelirse gelsin sonuç değişmeyecek.Kısa sürede başarı beklemekle olmaz bu işler.Hocaya zaman verilmeli.Birkaç maç hariç Fener kötü top oynamıyor.Yeter ki yorumcular ve başkan takımı rahat bıraksın
    Cevapla
  • OzanBey 2 yıl önce Şikayet Et
    Pereira ile lig sonuna kadar gidilmeli her sene 2 hoca değişiyoruz yeni gelen kişi de sezon sonu şampiyonluk olmadan anca takıma aşina oluyor gelecek sene şampiyonluk şansını erteliyor ve sonraki sezonda öyle bu böyle paradox oluyor saçmalık bu t.d deneme takımına döndü koskoca Fenerbahçe. Yapmayın şunu Ali bey..
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç yönetim kurulu Fenerbahçe nin yakasını bırakmadık ça Pep Guardiola da gelse hüsran olur..
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş ezeli rakip falan değil sıradan bir köy takımı
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu çokmu zor iyi bir hoca getirmek fb büyüklüğü nerde kaldı bu takım ne hale geldi g.antep maçında sadece saçmaladınız bak yapamiyorsaniz okan burak boşta becerebiliyorsanız getirin zaten şampiyonluk gitti sezon sonuna kadar bakalım bu takım ne yapacak hadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle