Fenerbahçe'de Altay Bayındır mucizesi!

Sakatlığının ardından yapılan kontroller sonrası "en az 4 ay oynayamaz" denilen Altay Bayındır aralık sonunda takımla idmanlara çıkacak.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır mucizesi!
Fenerbahçe'de Altay Bayındır mucizesi!
GİRİŞ 12.12.2021 10:39 GÜNCELLEME 12.12.2021 10:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

F.Bahçeli file bekçisi Altay Bayındır, iyi bakım, annesinin üzerine titremesi, gençliği ve buna bağlı olarak güçlü bünyesi, düzenli hayatı ve doktorların sözünü harfiyen dinlemesi sayesinde sakatlık süresini yarı yarıya kısaltmayı başardı... Altay’ın bu ay sonunda sahalara dönmesi bekleniyor. Hatırlanacağı gibi 30 Ekim’de oynanan Fenerbahçe-Konya maçında omuz kapsülü yırtılan genç kalecinin 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Hatta genç eldivenin sezonu kapatmış bile olabileceği öne sürülüyordu.

Şimdiye dek 12 maç kaçırdı

Tedavi sürecinde yaşamına dikkat eden Altay, genç yaşının da etkisiyle yaklaşık iki ayda eldivenlerini giyebilecek seviyeye ulaştı. Özellikle son 15 gündür hiç aksatmadan tesislere gelen genç kalecinin tüm hayatı eviyle Samandıra arasında geçiyor. Bisiklet ve kuvvet antrenmanları yapan Altay’ın, dışarıda birlikte çalıştığı özel hoca yardımıyla açığı kapattığı öğrenildi. Sakatlığı süresince 9 lig, 3 de Avrupa Ligi maçı kaçıran Altay Bayındır’ın bu ay sonunda takımla antrenmanlara başlaması, devre arası kampında topla çalışması bekleniyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 5
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Küçük kulübün küçük oyuncusu haberi bile gereksiz
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    berke daha iyi bundan 20 m a gönderelim bunu tottenhama
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bence berke bundan daha iyi buna hiç gerek yok
    Cevapla
  • Efedayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aralık sonu ilk yarı bitiyor zaten...
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Olm kendinizi bu kadar feda etmeyin. Sonra sakatlıklardan 30 yaşında futbolu bırakıyorsunuz. Bekle tam iyiles
    Cevapla