Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert eleştiri! Vitor Pereira...

Fenerbahçe'de uzun yıllar görev yaptıktan sonra koltuğu büyük bir oy farkıyla Ali Koç'a devreden eski başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira'da ısrar edilmesine sert tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert eleştiri! Vitor Pereira...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert eleştiri! Vitor Pereira...
GİRİŞ 10.12.2021 22:39 GÜNCELLEME 11.12.2021 22:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin istikrarsız performansı taraftarların tepkisini çekerken, Başkan Ali Koç'un teknik direktör Vitor Pereira'yla devam etme ısrarı Aziz Yıldırım'dan büyük tepki gördü. Son olarak Frankfurt ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında ortaya konan performans, "Bu futbolla nereye kadar girebiliriz" endişelerini oluşturdu.

Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ise konu hakkında yakın çevresine adeta ateş püskürdü.

"HALA NEYİN İNADI..."

Fenerbahçe ve Türk futbol tarihine adını yazdıran başkan Aziz Yıldırım'ın, yakın çevresine dert yakarak, "Bu hocayla başarı geleceği yok. Bir gün memnun eder, iki gün süründürür. Şampiyonluğu kazandıracak kaliteyi gösterebilmiş değil. Biz zaten bunu gördüğümüz için gönderdik. Hala neyin inadı için başa getirip bu kadar süre sabredebiliyorlar?" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"RAKİBİMİZ SERGEN YALÇIN'I GÖNDERİRKEN..."

Başkan Aziz Yıldırım iki hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisine de dikkat çekerek, "Rakibimiz iki kupa kazandırmış şampiyon hocası Sergen Yalçın'ı gönderirken, biz bu kadar puan farkı yemişken neyi bekliyoruz da göndermiyoruz? Derbiyi umarım kazanırız ama bir kaza yaşarsak her şey daha devre arası gelmeden biter. Koskoca Fenerbahçe'nin, aylarca hedefsiz kalması kabul edilemez" dediği aktarıldı.

YORUMLAR 34
  • Ş.Urfa F.Bahçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetini Bilemedim Aziz Başkan.
    Cevapla
  • Kalpten fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe küçük hedeflerin takımı değil hedefi Avrupa'da başarı olan bı takımken bunu gösteremiyor yönetim ve Viktor pereira hepsi gitmeli
    Cevapla
  • Yakıp Durmuş 2 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇEM HER DALDA BAŞARIDIR yılmaz vuralı takımın başına getirseydik bu durumdan bin kat daha iyi olurdu
    Cevapla
  • Yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer yerli bir hoca olsaydı çoktan gönderilmişti, işte Türk futbolunun acınacak hâli.
    Cevapla
  • ajjahsd 2 yıl önce Şikayet Et
    Erol gönderildi mi ki
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    ALİ Koç başkan FB yerlerde sürünsün, alıp bir sene sonra ğöndermediği futbolcu kalmadı, denemediğin teknik direktörü kalmadı, İNŞALLAH kendisi ğider
    Cevapla
  • ABDULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    Hedefsiz olur mu? Küme de kalma hedefi yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle